Take it EASY! - Carlo Colombo és a Poliform - 5 féle bőrrel és 30 különböző színű, mosható textilhuzattal választható.

Carlo Colombo Lombardiaban, Olaszország legnépesebb és leggazdagabb régiójában, Carimate városban született 1968-ban. A régió kulturális és művészeti szempontból is jelentős. Nem csoda, hisz itt található a divat és a design fővárosa Milánó, ahol a tervező építészeti tanulmányait követően diplomáját szerezte. A bútortervezőként világszerte elismert művész nappali és étkezőbútoraiból a Baltex Home kollekciójában számos alkotás megtalálható.

Baltex Home Bali fotelBaltex Home Bali fotel

A Carlo Colombo által tervezett Bali fotelt azoknak ajánljuk, akik egyszerűségre és racionalitásra vágynak, de ezzel együtt nyitottak az újdonságokra. Ízlés szerint 5 féle bőrrel és 30 különböző színű, levehető, mosható textilhuzattal választható, króm vagy fekete króm lábakkal. A semlegesség és a színek erőteljessége közti kontraszt jól illik a Bali fotel eredetiségéhez. A pihenés teljes élményének érdekében lábtámasz is rendelhető a karosszékhez.

Baltex Home Air asztalBaltex Home Air asztal

Az Air asztal megalkotását, bútor kategóriában, EDIDA díjjal jutalmazta az Elle Deco International Design Awards éves értékelése alkalmával, 2010-ben. Az asztal egyszerű vonalai szinte álomszerűek, mely valószínűleg az olyan új, high-tech anyagoknak is köszönhető, mint a növényi kristály. Egyedülálló ismertetőjegye a top és a lábak között végigvonuló vonalvezetés, mely olyan hatást kelt, mintha lebegne az asztal teteje. Matt fehér színe, könnyedséget és ünnepi eleganciát tükröz az asztaltársaságnak.

Baltex Home Sintesi nappali bútorBaltex Home Sintesi nappali bútor

A Sintesi rendszert azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik szeretik a tágas nappalit, kevés berendezési tárgyal és szükségük van tároló helyre a könyveiknek CD-iknek és audio berendezéseiknek. Carlo Colombo nyitott és zárt elemeket is tervezett a polcrendszerbe, mely külön-külön és kombinálva is választható. A Sintesi rendszer frontja 3 árnyalatú fából és 28-28 különböző matt és fényes lakk felületekkel kérhető.

Baltex Home Park kanapéBaltex Home Park kanapé

A Park kanapé azt tükrözi, hogy tervezésekor Carlo Colombot a könnyedség ihlette. Abszolút szabályok nélküli, az aktuális vágyak alapján meghatározott, precíz alkotás ez az ülőrendszer. Az expresszív kanapét csak az alapját képező alumínium szerkezet definiálja. Az ülő felület puff vagy chasie longue sarokelemekkel kombinálható.

Baltex Home Free tálalószekrényBaltex Home Free tálalószekrény

A Free tálalószekrény felülete teljesen összefüggő egységet alkot a rejtett fogantyúkkal. A modell minden szerkesztett dekorációs elemét az ajtó és fiók frontok felosztásából adódó vizuális effekt nyújtja. A frontok mögött gondosan kialakított tároló belsők kaptak helyet. 28-28 fényes és matt lakk színben választható. Jöjjön el bemutatótermünkbe és ismerje meg Carlo Colombo és a Poliform kollekcióját!

Baltex Home Showroom

 

Baltex Home 15 éves