Alberta Salotti modern szövet kanapé

Alberta Salotti modern kanapé nappaliba

Harmincöt éve tervezik a világ minden táján ismert és kedvelt kanapékat és székeket Trevisoi gyárukban. A helyszín egyben meghatározza a stílusukat is, hiszen ezen a területen egyesül a modern design és az olasz kézműves hagyományok klasszikus elemeinek sokszínűsége.  A cég 1978-ban indult, akkor még többnyire irodai székeket és szövettel borított kanapékat gyártottak, majd idővel egyre tökéletesedett a kifinomult tervezés iránti érzékük és ezzel együtt dizájnbútor kínálatuk is.

Alberta Salotti klasszikus kanapé párnákkal

Az Alberta két nagy irányvonalat képvisel. Egyik  a több évtizedes hagyományokra visszavezethető klasszikus, mely kárpitozott bútoraival a luxust fejezi ki, felvállálva azt a kulturális örökséget, amit az olasz művészet bármely ága képvisel. Magában rejti a részletgazdagságot és magas minőség iránti igényt. Ez minden olasz művészeti produktum sajátja. Nagyon szigorú anyagválasztás, igényes szemléletmód teszi pompás bútoraikat a luxuslakások kiegészítőjévé.

Alberta Salotti mályva színű kanapé

Alberta Salotti fekete kanapé

Alberta Salotti bőrkanapé

Másik irányvonalukat a kortárs építészek és dizájnerek iránti figyelem determinálja, hiszen ők azok, akik az Alberta jövőjét jelentik. A cég folyamatos együttműködésben áll az Architecture Institute Velence intézményével, valamint a Politecnico di Milanoval, ahonnan új inspirációval felvértezett tervezők érkeznek évről-évre.

Alberta Salotti modern kanapé eltérő színű kéderrel

Alberta Salotti méjytűzott bőrkanapé

Az Alberta célja, hogy a világnak egyedi megoldásokat mutasson a design területén végig szem előtt tartva, hogy a megalkotott tárgy esztétikus, praktikus és magas minőségű legyen a képviselt értékek és a környezeti etika mentén.

Alberta Salotti klasszikus kanapé semleges színű

Alberta Salotti luxus kanapé

Az Alberta Salotti kanapék és székek számos olasz és európai gyártó bútorával együtt megvásárolhatók az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Art of Home

Cím: 2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

www.artofhome.hu

 

Alberta Salotti modern kanapék

Nézd meg az olasz oldalt is: www.alberta.it

 Alberta Salotti klasszikus kanapék