De nemcsak a formák és a stílus az egyetlen, amiből szabadon választhatsz, hanem a színek és textúrák, amellyel igazán enteriőröd jellegzetes elemi lehetnek. Íme, néhány emblematikus darab az IDdesign kínálatából.

Polo fotel
A Polo fotel a klasszikus elvek mentén kialakított, ámbár modern megjelenést sugárzó karosszékek egyike. Kompakt megjelenése a hozzá párosuló magas lábkialakítással elegáns kontrasztot alkot. A karfa és a háttámla vonalvezetéséből létrejövő ívelt forma pedig dinamikával tölti meg. Megjelenését változatos szövet és textilbőr anyagválasztással szabhatjuk személyre. A dekorativitás fokozása érdekében a háttámla belső felületén tűzések jelennek meg, melyek különlegessége, hogy színük tetszőlegesen választható. Az ülőfelület, a lábak és a tűzés hármassága együttesen teremti meg a Polo fotelre jellemző laza eleganciát. A karfák ölelésében lévő széles ülőfelület magas színvonalon szolgálja a kényelmet, emellett a háttámla dőlésszöge pedig kellemesen pihenteti a testet. A pihenőfunkció maximalizálása érdekében a kialakítással megegyező kerek, illetve négyszögletes lábtartóval egészíthetjük ki.

Polo fotel IDdesign

Lisa fotel
A Lisa fotel a klasszikus enteriőrök játékos darabja. Nagyvilági megjelenésével méltán lehet a női budoárok kedvelt darabja vagy akár a hálószoba komfortos pihenőszéke. Apró hajlított fa lábai kecsesen támasztják alá a fotel markáns ülőfelületét. Rugalmasságának és a profilozott karfáknak köszönhetően kényelmesen helyet foglalhatunk és hátradőlve élvezhetjük, ahogyan testünket pihentetően megtartja. Kialakításának jellegzetessége, hogy a felületek találkozásánál lévő vonalban a szövet él varrással díszített, továbbá háttámlája tűzéssel ékesített. Változatos szövetválasztékának köszönhetően egészen a visszafogott, egyszerű színvilágú és textúrájú szövetektől egészen az exkluzív bársony szövetekig formálhatjuk ízlésünknek és a kívánt hatásnak megfelelően.

Lisa fotel IDdesign

Alex fotel
Az Alex fotel a filigrán lábakon álló vékony és magas, jellegzetesen lekerekített ülőfelülete légies könnyedséggel igyekszik otthonunk komfortos elemévé válni. Stílusát rendhagyó módon a szín és a textúra megválasztásával kiválóan változtathatjuk. A bőrkárpitozással komoly és elegáns hatást érhetünk el, lágy textúrájú szövetes kialakítással könnyeddé, bársonyos szövettel pedig extravagáns stílusúvá tehetjük. Fekete festett fém lába diszkréten háttérbe vonulva hagyja érvényesülni az ülőfelület és a hozzá kombinálható nyakpárna, csípőpárna és karfa védelem együttesét. Ezekkel a kiegészítőkkel rendkívüli módon biztosíthatjuk a kényelmet. Ergonomikus kialakítását kiegészítő elemként funkcionáló kerek és négyszögletes alakú lábtartóval tehetjük teljessé.

Alex fotel lábtartóval

Safford fotel
Örök klasszikus mai formába öntve, ez a Safford. Akár klasszikus, akár egy modern enteriőr kellemes elemévé válhat eleganciát megtestesítő stílusával. A finom bársony szövettel bevont egyszerű, körülölelő székforma azonnali vágyat ébreszt a kialakítás megtapasztalására. Izgalmas kontraszthatás ez a határozott fekete festett fém lábakkal. Kényelmét élvezheted egy reggeli kávé mellett vagy egy hosszú nap utáni kikapcsolódás alkalmával, ugyanis tágas ülőfelülete és háttámlájának kialakítása szabad illeszkedést biztosít az emberi test számára.

Stafford fotel IDdesign

Astro fotel
Az egyszerű, de nagyszerű funkcionalitásában is megnyerő fotel az Astro. A mindennemű hivalkodástól mentes, visszafogott vonalvezetése és a hosszú tölgy lábakon nyugvó ülőfelülete miatt kiválóan alkalmas nemcsak fotel, de étkezőszékként való alkalmazásra is. Kárfás kialakításának köszönhetően könnyedén élvezhetjük a benne eltöltött időt, ugyanis kényelmesen leeresztve pihentethetjük végtagjainkat. Meghatározott színű, vidám szövetekkel elérhető, amellyel tömbszerű kialakítása hangsúlyossá válhat az enteriőrben, továbbá üde színfoltja lehet annak.

Astro fotel IDdesign

Carrera fotel
A Rock and Roll életérzés kedvelőinek bátran ajánlott a Carrera fotel, ugyanis steppelt textilbőr kialakításával kiváló lezser eleme lehet a vagány és hangsúlyos anyagokkal felruházott enteriőrnek. Megjelenése határozott és maszkulin. Egyszerű ülőfelület és háttámla kombinációja ez, amely csillag alakú, forgó funkcióval ellátott fekete porszórt fém, illetve króm lábas kialakításban végződhet. Ülőfelületén számodra kényelmes módon foglalhatsz helyet, ugyanis karfa kialakítás nem korlátoz. Fogj egy gitárt és huppanj bele!

Carrera fotel IDdesign

Cazar fotel
A hűvös eleganciával jellemezhető minimalista terek nagyvonalú eleme a Cazar fotel. A rendkívül vékony egymásba futó lábai könnyedén emelik a magasba a három formából álló ülőfelületet. Légies megjelenésével egyszerre határozott és kecses. Erőteljesen formatervezett kialakítása ellenére a funkcionalitás magas szintű hordozója az emberi test arányainak megfelelve. Akár otthonodban, akár az irodádban kényelmesen hátradőlhetsz és élvezheted a minőségi anyagok és a dizájn összhangját. Szövettel vagy textilbőr kialakítással választhatod a stílus fokozása érdekében.

Cazar fotel IDdesign

Ha kedvet kaptál egy izgalmas modellhez, akkor nyugodtan térj be hozzánk, ugyanis Április 26. és Május 14. között az alábbi fotelekre és sok más modellünkre 20% kedvezményt kínálunk a MaxCity-ben és a Váci Corner Irodaházban lévő üzleteinkben, illetve a Webshopunkban is.

IDdesign lakberendezési üzlet

 Elérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701