A vezető belsőépítészeti trendek alapján az IDdesign 1969 óta adja ki évente a katalógusát és ez az év sem kivétel. Az idei év katalógusa új kreatív utakat kínál az önkifejezésre a mai trendek felhasználásával és előremutató ötletekkel 2018-ra. A virágos téma újra divatba jött és 2018-ban globális szinten is trenddé válik. Koroktól függetlenül a virágok mindig mély szimbolikus jelentést hordoztak. A virágokkal nagyon érzékeny módon tudjuk kifejezni az érzelmeinket. A katalógus egy újfajta művészi kifejezésmódot kínál a gyengéd gondolataink és érzelmeink kifejezésére. 

ID design katalógus 2018

„Az idei évi katalógussal az volt a célunk, hogy a saját tervezői ambícióinkat egyensúlyba hozzuk az otthonos hangulattal“- mondta Christina Maj Brand Kragelund, az IDdesign Marketing és Márkáért felelős vezetője. „Ezért modelleket fotóztunk Dánia csodálatos tájaival a háttérben. A katalógusban megjelennek a patinás épületek és nagyvonalú kastélyok belső terei éppúgy, mint egy régi repülőtér terminálja, amely jól mintázza a skandináv letisztult ízlést és funkcionalizmust.”

A bútorok és kiegészítők terén nyújtott kínálatunk az egyik legnagyobb a piacon, ami minden igényt ki tud elégíteni. A termékek olyan formában kerülnek bemutatásra, amelyek a vásárlók számára könnyen átélhetőek és szinte maguktól megtalálják a helyüket az enteriőrben. A katalógus gazdag inspirációs forrást nyújt a design, a kényelem és a kifinomult termékek terén. A kollekció 3 fő stílusirányzat köré csoportosul, az elegáns, a modern klasszikus és az igazi skandináv nordic egyedi jegyeivel.

ELEGANCE

Kifinomult esztétika, kivételes tulajdonságok. Extra anyagok használata, úgymint a bársony, a selyem és a csiszolt kristályüveg. Az anyagok kompozíciója békét és nyugalmat sugároz. Klasszikus kivitel modern vonalakkal.

MODERN CLASSIC

A letisztult megjelenés, a magas minőség és a háttérben rejlő szakértelem jellemzi. A zöld és a kék árnyalatainak megjelenése jellemzi. Anyagok: fémek, sötétebb textilek, üveg, bőr és márvány.

NORDIC

A lenyűgöző skandináv egyszerűség. A Nordic a végtelen harmónia megteremtésére törekszik. Felhasznált anyagok: Fa, kerámia, üveg és könnyed természetes textilek. Íves sziluettek és kerek formák jellemzik a tárgyakat, lakberendezési kiegészítőket, bútorokat.

“Az IDdesign univerzum jellegzetességei közé tartoznak a karakteres bútorok és kiegészítők, amelyek hűen példázzák a skandináv minőségérzéket és a részletek iránti elkötelezettséget. A 2018 kollekció a legfrissebb színeket és trendeket használja ahhoz, hogy az otthonod úgy ragyogjon, mint soha korábban.”

A „Let your home blossom” mottó alatt megjelenő katalógus elérhető online és az IDdesign üzletekben. A launch ideje alatt számos egyéb rendezvény is megrendezésre kerül. Látogass el az IDdesign MAXCityben és a Váci Corneren lévő bemutatótermébe és éld át az IDdesignt virágok közt.

Kedvcsináló a katalógusból:

IDdesign piros kanapé

IDdesign nordic kanapék

IDdesign sötétkék kanapé

IDdesign bútorok

IDdesign lakberendezési kiegészítők

IDdesign étkező filodendron

IDdesign étkező bútorok

IDdesign étkezőasztal

IDdesign franciaágyak

IDdesign bútorok

IDdesign szőnyegek

IDdesign lakberendezési üzlet

 Elérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701