A titok a részletekben rejlik és ezt az olasz tervezők is remekül alkalmazzák a bútoraikon. Lássuk, hogy milyen komódokkal találkozhatunk, ha szeretnénk egyediek maradni a lakberendezés világában.

1. MIRO Fehér Nagy Komód 2 ajtós 121 cm
Modern design, de természetesen itt sem hagyható ki az a bizonyos kis plusz, amely segítségével a bútor egyszerre marad letisztult és különleges megjelenésű. Bármilyen modern enteriőrt feldobhatsz vele. A hálószobában és a nappaliban is egyaránt jó mutat. 

MIRO Fehér Nagy Komód 2 ajtós

2. DAMA Fényes fehér Komód 4 ajtós
Ó igen, a Dama komód az egyik kedvenc termékünk, ha olasz bútorokról van szó. A modern irányzat stílusjegyeként már jól ismert magasfényű bútor önmagában talán nem is lenne egy olyan termék, amely kilóg a sorból. Viszont, a bútorlapok 3 dimenziós formatervezésének köszönhetően egy igazán izgalmas és egyedi komód csodát ismerhetünk meg benne. Pakoló hely pedig akad bőven, főleg, ha a 4 ajtós szekrényben gondolkodunk.

DAMA Fényes fehér Komód 4 ajtós

3. Romina polcos-fiókos komód lakkozott MDF LED világítással 150 cm
A modern lakberendezés világában egyre több alkalommal találkozhatunk a fehér és a fa hatású felületek egyedi kombinációjával. Remek megoldás, hiszen így egyszerre lesz a bútor letisztult, ugyanakkor kontrasztos megjelenésű, amely egy kis plusz izgalmat csempészhet az enteriőrbe. Soron következő komódunk pontosan ezt az irányt követi. És milyen jól teszi!:) Plusz pont, hogy a fehér és fa felületek elválasztójaként RGB LED is került a bútorra, hogy ezáltal még inkább reprezentatív megjelenésével gazdagítsa a modern otthonok horizontját.

Romina polcos-fiókos komód lakkozott komód

4. GLAMOUR Fekete Komód 4 ajtós
Nos, ahogy a neve is tükrözi nagyon jól passzol a Glamour hangulatú modern otthonokhoz a soron következő komódunk. Elegáns fekete színének köszönhetően elég könnyen kombinálható bármilyen színű bútorral, ha a nappalit szeretnénk gazdagítani. Halvány és ízléses világítással is rendelkezik, tehát a komódban tárolt dekor tárgyaink igazán előkelő helyet kaphatnak benne. 

GLAMOUR Fekete Komód 4 ajtós

5. SKY Fehér-Pero tölgy Komód 4 ajtós 207 cm
Fehér szín és Pero tölgy ízléses kombinációja ez a remek komód. Amennyiben kedveled a fa hatású modern bútorokat, akkor ezzel a komóddal könnyedén feldobhatod a nappali, vagy éppen a hálószoba hangulatát.

SKY Fehér-Pero tölgy Komód 4 ajtós

6. DAMA Beton Komód 2 ajtós 2 fiókos
Korábban bemutatott különleges komódunk beton változatát sem hagyhatjuk ki a sorból, hiszen ez a színvilág is nagy népszerűségnek örvend majd 2021-ben. A pakolóhelyek számára biztosan nem lehet panasz, ráadásul egy középső üveg polc is helyett kapott, hogy előkelő helyre tud tenni kincseidet.

DAMA Beton színű Komód 2 ajtós

7.CHARME Bambusz Komód 4 ajtós
A Bambusz szintén remekül mutat a modern és klasszikus stílusú belső terekben egyaránt. Kétségtelenül egy olyan bútordarab, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette. 

CHARME Bambusz Komód 4 ajtós

8. Atlanta polcos - fiókos komód matt fehér-beton MDF - LED világítással 200 cm
Modern vonalvezetés, led világítás, letisztult fehér és beton színek igényes kombinációja. Az Atlanta komód, akárhová is teszed az otthonodban, biztosan a helyiség ékkövévé válik.

Atlanta polcos - fiókos komód matt fehér-beton színű

9. BASIC Fehér Komód 3 ajtós
Lakkozott fehér felület és letisztult megjelenés. Egy tipikusan modern belső térbe illeszthető bútor, amely remekül mutat a nappalidban. 3 ajtós érintéssel nyíló tárolóiban szinte minden tárgynak találhatsz megfelelő helyet. 

BASIC Fehér Komód 3 ajtós

10. SKY Konyak tölgy Komód 4 ajtós 207 cm
Összeállításunk végére egy olyan komódot hoztunk el nektek, amely nem csak a modern, hanem a klasszikus stílusú enteriőrbe is remekül beilleszthető. Köszönhetően a 4 ajtós kivitelnek, biztos lehetsz benne, hogy megfelelően rendszerezheted majd az otthonodban lévő tárgyakat ebben a nem mindennapi komód csodában. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki szeretne egy kis színt vinni az otthonába. 

SKY Konyak tölgy Komód 4 ajtós

Reméljük sikerült inspirálnunk téged. A cikkünkben felsorolt összes termék elérhető az alábbi linken:
Olasz Komód