DODO Black Friday

Az év vége közeledtével megérkezik a Black Friday időszaka, ami már nemcsak egy pénteket, hanem a legtöbb cég esetében minimum egy hétvégét, de akár egy hónapot is magában foglal. A DODO | Designban Otthon lakberendezési áruház sem marad ki a szórásból, náluk 10 napon keresztül lehet kedvezményesen vásárolni, ráadásul erre az időszakra időzítik a legeslegjobb akciókat is!

A DODO-nál a november egyébként is az akciókról szól, viszont a Black Friday náluk is megkülönböztetett jelentőséggel bír, hiszen ilyenkor készülnek a legjobb ajánlatokkal. Idén sincs ez másképp, mert most a 2022-es Black Friday során akár 70% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Mire számíthatsz a DODO Black Friday Sale-n?

Több ezer akciós termékre, amelyekkel újjávarázsolhatod környezetedet. Minimum 10%, maximum 70% kedvezménnyel vásárolhatod meg a bútorokat és dekorációkat, a legnagyobb termékektől egészen az apróságokig. 

Milyen bútorokat tudsz beszerezni a DODO-nál?

A DODO most is a legszebb, legmenőbb termékeit árazta le, hogy otthonodba és irodádba is megtaláld a tökéletes bútorokat, kiegészítőket. Most érdemes lecsapnod a gyönyörű és időtálló tömörfa bútorokra, amelyek között találsz asztalokat, székeket, tároló bútorokat és kisebb lakberendezési tárgyakat is. 

De ha most kifejezetten egy adott helyiség felújításán, újrarendezésén gondolkodsz, akkor is jó helyen jársz. A DODO-nál modern és strapabíró nappali bútorokat is találsz, mint például trendi kanapékat és mutatós dohányzóasztalokat, amiket nagyon jól össze lehet válogatni, bármely stílust is preferálod.

DODO kanapé kedvezmény

A DODO étkező bútorai rendkívül népszerűek, hiszen masszív és dizájnos étkezőasztalokat kínálnak, több száz féle székkel együtt, amelyek között biztosan megtalálod azokat a darabokat, amikre vágysz.

Étkezőasztal akció

A kedvezmények online és a bemutatóteremben is érvényesek 2022. november 18-28. között! 

Elérhetőségek:

DODO Bemutatóterem

Cím: 1119 Budapest, Petzvál József u. 46-48., Galaxy irodaház földszint
E-mail cím: hello@dodo.hu

www.dodo.hu

Telefonszám: +36 70 358 7900
Nyitva tartás: Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 10:00-18:00
Vasárnap: Zárva