A Natuzzi Italia modelljeinek a sikerét nemcsak a kiváló minőség, hanem az egyedi formák is jellemzik. Ezeket a formákat pedig neves tervezők alkották meg, a Natuzzi filozófiájából és az olasz vidék szépségéből és természetközeliségéből merítve. 

Wave kanapé

A Wave formáját a és a háttámla meghatározó ívét a tenger hullámzása inspirálta, ami lágyan öleli körül a kerek ülőfelületeket. Kifinomult és elegáns megjelenését a kecses matt fém lábazatnak is köszönhető. A számos formában konfigurálható kanapé a nappali központi elemévé válik izgalmas formájával, amit egy kontrasztos bútorkárpittal fokozhatunk. Tervező: Nica Zupanc.

Natuzzi Wave kanapé

Nika Zupanc kanapé

Adam kanapé

Az ősi, érintetlen Föld első lakójához hasonlóan Adam lett a neve annak a kanapénak, amelyet a Natuzzi a Marcel Wenders stúdióval együttműködésben készített. Formái a nyugodt mediterrán vidéket idézik. A markáns szekcionált ülőfelület és háttámla, hívogatóan vonzó és minden részletében garantálja a kényelmes pihenést. A kissé fényes bőrkárpit pedig rendkívül karakteressé teszi ezt az ülőbútort, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

Natuzzi Adam kanapé

Olasz kanapé

Adam bőrkanapé

Eufolia kanapé

Az Eufolia sorozat egy moduláris ülésrendszer, amely elegáns és minimalista kialakításával a pugliai táj egyik legjellegzetesebb növényének az olajfa levelének a formáját idézi. Ahogy a levél a szártól finoman elválik, úgy igazodik a karfa íve is az ülőfelülethez. Az Eufolia kanapét szintén a Marcel Wenders stúdió tervezte és célkitűzésük volt, hogy ezek a könnyed és kecses bútorformák kisebb terekben is esztétikusan mutassanak.

Eufolia Marcel Wanders

Designer kanapé Natuzzi

A nagyobb konfigurációkhoz egyedi tárolóelem is választható. Ez felfogható egy bútorba integrált dohányzó-, és lerakóasztalként is. 

Eufolia kanapé lerakóasztallal

Eufolia kanapé szövettel

Látogasson el a Natuzzi bemutatótermébe, amit a MAXCity első emelet 128 alatt talál és ismerje meg az aktuális bútorválasztékot!  

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.com