Ha Natuzzi kanapéra gondolunk, akkor elsőre a masszív megjelenésű, rendkívül elegáns kellemes tapintású magas minőségű bútorok jutnak az eszünkbe. Az aktuális választékra ez továbbra is jellemző, a kifinomult jellegzetesen olaszos esztétika mellett megjelennek a látványos ívelt formák, amik már a legújabb trendek jellemzői. 

Balance kanapé extrákkal

Tökéletes egyensúly a finom olasz kivitelezés és a hi-tech kényelem között. Ez a kanapé lineáris formájával az egyensúlyt képviseli, kerüljön bármilyen lakótérbe. A Balance kanapé egy exkluzív audiorendszerrel rendelkezik méghozzá kanapéba integrált hangszórókkal melyeket Bluetooth-on keresztül vezérelhetünk.Az egyes üléseken található fejtámla minden igénynek megfelel, a beépített derékpárnák pedig maximalizálják a tökéletes pihenést.

Balance kanapé fehér bőr

A kiválasztott két- vagy háromszemélyes kanapé, sarokgarnitúra, illetve egyedi konfiguráció sokféle szövet, illetve bőrkárpittal választható. 

Balance kanapé karfa

Balance kanapé ülőfelület

Balance kanapé fekete bőr

Natuzzi Italia beépített hangszóró kanapéba

Timeless kanapé

A Timeless egy moduláris kanapé amely lekerekített és aszimmetrikus kialakításával rendkívül elegáns és könnyed hatást kelt. A szabadság és az újjászületés képe ez, amelyet a tervezőnek sikerült megörökítenie ezzel is szinte megállítva az idő múlását. 

Timeless világos kanapé szövettel

A barátságos és hívogató, mély ülésekkel rendelkező bútor fokozza a lassú mediterrán életérzés hangulatát. Ez a természet szépségéhez és a szemlélődés öröméhez kapcsolódik, amelyek mindig is a Natuzzi Italia stílus összetéveszthetetlen elemei voltak. Az organikus kialakítású modulok mindkét oldalon kárpitozottak, így a szoba közepén is elhelyezhetők.

Timeless Natuzzi kanapé enteriőrben

A széles elemválasztéknak köszönhetően a konfigurációk kreatívan alakíthatók, alkalmazkodva a legváltozatosabb terekhez és igényekhez. A sokoldalúság a különböző sarokgarnitúra elemeken keresztül megnyilvánul, amelyek magas szintű testre szabást tesznek lehetővé. Válasszon hozzá egy izgalmas színű kárpitot vagy válasszon a nem mindennapi bőr kínálatból. Tervező: Lorenza Bozzoli

Timeless kanapé karfa

Deep kanapé

A Deep kanapé koncepciója szorosan kapcsolódik a mediterrán érzéshez és a vízhez. A kialakításának köszönhetően elmerülhet a kellemes hullámok és az ívelt formák között. A kanapét úgy tervezték, hogy az egyes elemek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz, nyugalmat és eleganciát sugározzanak. Az egyes ülések változatos formájúak és mélységűek számtalan kombinációt kínálnak a többi elemmel.

Deep kanapé enteriőrben

Ez az impozáns darab természetesen térbe is állítható, így minden oldalról kárpitozott. A bútorelemekben az Eucafeel nagy sűrűségű poliuretán ülő- és hátpárnák garantálják a maximális légáteresztést, valamint a tökéletes kényelmet. Tervező: Nika Zupanc

Deep kanapé bőrrel

Deep kanapé karfa

Deep kanapé háttámla

Ívelt Deep ülőgarnitúra
Látogasson el a Natuzzi Italia bemutatótermébe, amit a MAXCity első emelet 128 alatt talál és ismerje meg az aktuális bútorválasztékot!  

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.com