Ezek a bútorok mintha csak a jövőből érkeztek volna. Meghökkentően modern formájukkal nemcsak a kényelmet hivatottak szolgálni, de a nappalik meghatározó látványelemévé is szeretnének válni. A Sofa Dreams bemutatóterem német gyártású bútorai közül ma az Elegante, a Swing és a Wave modellekre fókuszálunk. Ezek a dizájn kanapék lenyűgöző íveikkel és feltűnően nagy ottománjaikkal a tökéletes pihenésre csábítanak. A kényelemhez ma már egyéb kiegészítők is hozzá tartoznak. Ezeknél a modelleknél vannak olyan hasznos funkciók is, mint az USB-port, 
amellyel kényelmesen tölthetjük mobileszközeinket a kanapéról. A kanapék LED-es világítással rendelkeznek, melyet távirányítóval könnyedén vezérelhetünk. 

Ha szeretünk pihenés közben olvasni, akkor LED-es olvasólámpával is kérhetjük a kanapét. Az optimális használat érdekben a fejtámlák magasságát és dőlésszögét is állíthatjuk. A kanapék mérete igény szerint bővíthető ülésekkel, de akár ágy funkcióval vagy motoros relax funkcióval is rendelhetőek. A moziélményhez a hosszú kartámaszba épített pohártartók is hozzájárulnak, de opcionálisan wireless vezeték nélküli töltőt is rendelhetünk.

Ezek a modern dizájner kanapék sokféle huzattal rendelhetők. Választhatunk zsákszövetet, bársonyt vagy speciális Carabu szövetet, ami gyerekbarát és állatbarát, a felülete könnyen letörölhető. A bőr kategóriában marhabőr és bivalybőr változatok állnak rendelkezésre. Választhatunk a klasszikus színek közül, mint a fehér, barna és fekete, egészen az élénk rózsaszínig. Minden kanapéhoz tartozik hozzáillő kárpitozott dohányzóasztal és puff. 

Keresse fel a Sofa Dreams weboldalát és ismerje meg nem mindennapi kanapék elegáns világát! Magyarországon a bútorok kiszállítása és összeszerelése teljesen ingyenes. 

Sofa Dreams kanapék 

www.sofadreams.hu

2040 Budapörs, Gervay Mihály utca 1. Földszint,
a Fashion Trend Center épületében

Email: info@sofadreams.hu

Telefon: +36 1 452 7287
Mobil: +36 20 351-4878