Az öreg, korszerűtlen tetőfedő anyaggal fedett háztetők nem bírják az egyre gyakrabban előforduló jégesőt és a szélviharokat. Az újépítésen kívül a TONDACH kerámia tetőcserepek kiválóan alkalmasak tetőfelújításra is. A kerámia cserépfedéssel alkalmazkodhatunk leginkább a meglévő tetőszerkezethez, a szarufák hosszához. Ha a tetőlécek jó állapotúak, vagy csak részleges cseréjük szükséges, akkor olyan tetőcserepet érdemes választani, amely a meglévő lécezésre építhető. A megfelelő cserépfajta megválasztásával így jelentős költséget takaríthatunk meg.

Széles szín-, forma- és méretválaszték – alacsony tetőhajlásszögre is
A TONDACH széles szín- és formaválasztékából mindenki megtalálhatja az otthonához leginkább illő tetőcserepet. A tetőhajlásszög sem okozhat problémát : a TONDACH Polka és Keringő tetőcserepek például már 12 fokos tetőhajlásszögtől alkalmazhatóak. A leggazdaságosabb az új, nagy formátumú XXL TONDACH cserepek használata, melyek esetében csupán 9-10 db szükséges egy négyzetméterre. Ez gyorsabb kivitelezést eredményez, és a faanyagon is spórolhatunk, mivel kevesebb tetőléc szükséges.

Tondach tetőcserépTondach tetőcserép

TONDACH minőség
A csúcstechnológiát képviselő és Magyarországon egyedülálló portechnológiás alapanyag előkészítési eljárásnak köszönhetően a TONDACH kerámia tetőcserepek tömörebbek, keményebbek és ellenállnak minden időjárási hatásnak, legyen az viharos szél, jégeső, erős napsütés vagy UV sugárzás. A hódfarkú tetőcserepek esetében a kettős fedés, a hornyolt cserepek esetében pedig a dupla horonyrendszer pontos illeszkedést, ezáltal tökéletesen záró fedést biztosít. A gyártó minden termékére 33 év garanciát vállal.

TONDACH - Komplett tetőrendszer
A korszerű tetőszerkezetek rendszerben készülnek, a TONDACH a tetőcserepeken túl kerámia és nem kerámia kiegészítőket is kínál a tetőhöz. Ezeket nevezzük együtt TONDACH TUNING kiegészítőknek. Ezek a kiegészítők teszik a tetőt teljes egésszé, szakszerűvé, korszerűvé és megfelelővé a modern kor igényeinek és elvárásainak.

Tondach tetőrendszerTondach tetőrendszer

TONDACH szolgáltatások
A tetőfelújítási munka komoly figyelmet és szakértelmet követel. A TONDACH segít Önnek abban, hogy megfelelő szakembert találjon a felújításhoz. Keresse az „Ajánlott tetőfedő partnerek” listáját a www.wienerberger.hu weboldalon.

Ingyenes mennyiségszámítás alaprajz és homlokzati terv alapján az ajanlat@tondach.hu e-mail címen kérhető. A TONDACH ingyenes szakmai segítséget nyújtó mérnök-tanácsadó kollégái (elérhetőségek a www.tondach.hu weboldalon) készséggel állnak rendelkezésre személyes tanácsadás keretén belül is.

Tondach tetőrendszerTondach tetőrendszer

A TONDACH márkakereskedői az egész ország területén várják az érdeklődőket. Forduljon bizalommal szakmailag felkészült partnereinkhez!