Nem is tévednek, de inkább járjuk be a tereket együtt!

Mediterrán villa minigolf pályával

Hívogatóan otthonos mediterrán rezidencia hatalmas terasszal. Innen különleges látványt nyújt a medence és a minigolf pálya is. A kőburkolatok, a sok természetes faanyag és a növények tökéletes összhangban vannak a természeti környezettel.

Amerikai ház terasza kaktuszokkal

Nappali fénynél előtűnnek a kövek vöröses-barnás árnyalatai és a kerámia kaspóban "őrködő" kaktuszok is.

Rusztikus nappali kandallóval és tévével

A kőburkolat a beltérben is folytatódik, a belmagasság impozáns megjelenést ad a tágas nappalinak és a központba épített kandallónak.

Rusztikus ház nagy belmagassággal konyhatervezés

Világos hajópadló és vastag gerendázat keretezi a fehér klasszikus konyhabútort, ahol egy jókora munkapult ad lehetőséget a főznivalók előkészítésére, vagy egy gyors reggeli elfogyasztására.

Hogyen rejtsük el a páraelszívót?

A páraelszívót a tűzhely fölé, a kőburkolat mögé rejtették a kürtőn keresztül a gőzök és a finom illatok egy része is a szabadba távozik.

Nem hétköznapi dolgozószoba kialakítása

A dolgozószoba nem rejtőzik el teljesen, egy ajtó nélküli térrészben kapott helyett egy ipari hangulatú asztallal.

Klasszikus hálószoba lakberendezés

A hálószobában a klasszikus lakberendezési vonal erősödik fel, amit a szőnyegtől a lámpákon át, a tömörfa franciaágy és a patinás ruhásszekrény is képvisel. Reggel viszont nagyszerű érzés lehet rögtön a teraszra kilépni és a hegyek látványában gyönyörködni.

Modern fürdőszoba térben álló klasszikus fürőkáddal

Modern fürdőszoba világosszürke fürdőszobai bútor

Fehér fürdőszobai mosdópult

A kéthelyiséges hatalmas fürdőszobában egyszerre választhatjuk a frissítő zuhanyozást, vagy a kényelmes fürdőzést egy klasszikus térben álló romantikus fürdőkádban.

Mediterrán terasz kandallóval amerikai lakberendezés

A lemenő nap fényénél ez a panoráma olyan, aminél szebbet nem is lehet kívánnunk, a fedett terasz alatt sütési, étkezési és pihenési lehetőséget is terveztek a tulajdonosok.