A lakberendezésben az otthonosság és a biztonság megteremtése mellett a nyugalmat árasztó környezet kialakítása is elsődleges szempont. Valahol tudat alatt is mindvégig erre törekszünk. Az aktív napi munka és tevékenységek után sokkal pihentetőbb egy megnyugtató környezetbe egy védettséget nyújtó otthonba hazaérkezni. Ezt a hatást leginkább a színekkel tudjuk szabályozni, amikor már a tervezéskor és vásárláskor is erre törekszünk, hogy ez az egység megvalósuljon. Ezért is szeretnénk megmutatni Nektek ezt a lakást, mert úgy gondoljuk itt a földszínek használatával létrejött ez az elképzelés. 

Lakberendezés földszínekkel

A tiszta fehér falak ölelésében a világos színű parketta adja meg az alapot. A tóp színű függönyök és római rolók a fényerőt tudják szabályozni a térben. 

Fonott étkezőszékek x lábú étkezőasztal

Fekete és barna kombinációja ez étkezőnél. Izgalmasak a fonott, áttetsző karfás étkezőszékek. 

Natúr színű nappali lakberendezés

A natúr színű szőnyeg szinte alig észrevehető a padlón, de öltözteti, puhábbá, melegebbé teszi a kanapé környezetét. A kör alakú dohányzóasztal is harmóniát sugall ebben az enteriőrben. 

Modern-klasszikus szürke konyhabútor

A városi lakás egy modern-klasszikus stílusú világosszürke konyhát kapott egyszerű ritmikus bemarásaival. Az új irányvonalat a nyitott polcos kiegészítés erősíti. 

Sárgaréz csaptelep és bútor fogantyú

Nappali fehér kanapéval kör alakú dohányzóasztal

Dolgozószoba íróasztal és üvegezett vitrinszekrény

A nappaliból nyíló dolgozószoba egy kissé eklektikusabb arcot mutat. A magas vitrinszekrény könyvek és dísztárgyak tárolását teszi lehetővé, de jó pár borospalack is elfér a nyitott polcokon. 

Hálószoba faltól-falig gardróbszekrénnyel

Kényelmes hálószoba faltól-falig gardróbszekrénnyel, finom gomb fogantyúkkal. 

Tűzött franciaágy fejtámla

Modern fürdőszoba csiszolt beton felülettel