Dóró Judit belsőépítész beavatott minket a tervezés részleteibe: 

"Az építészeti alaprajz már adott volt, innen kellett továbbgondolni, személyre szabni a belső hangulatot és megálmodni a designt. A koncepció része volt az is, hogy ha a későbbiekben a család tovább költözik az ingatlan kiadásra is alkalmas legyen. 

A bejárati, előtéri rész nem túl tágas és ráadásul egy hosszú keskeny folyosóval köti össze a nappalit, ezért a világos padlóburkolat tűnt a legjobb választásnak. A hosszú falszakaszokat  többféle izgalmas burkolattal, tükrökkel, 3D hatású tárolószekrényekkel és falburkolatokkal tettem mozgalmassá. A luxus érzést a térben a helyenként megcsillanó arany és kristály felületek és anyagok adják. Fontos szerepet kaptak a világítótestek, amik az egyenletes fény eloszlásáról gondoskodnak hangulatfényekkel kiegészülve. A nappali és étkező különösen világos, rengeteg fény tódul be a helyiségbe, ezért sok fényelnyelő felületre volt szükség, hogy a tér komfortos legyen. A barna és a zöld felületek váltakozása a falakon megnyugtató és harmóniateremtő egységet képvisel. A nappali kanapéja akár egy zöld sziget emelkedik ki a padlóból, szinkronban a fényűző hangulatú üvegcsillárral. A bútorokat színükkel és formájukkal tettem könnyedebb hatásúvá. A médiafal szolid helyet foglal el a nappali térben, ez építészeti adottság volt. A konyha szinte észrevétlenül húzódik meg a lehatárolt falak mögött, mégis színeiben ás anyagaiban harmonizál a lakással.

A világos hangulatú szülői hálószoba fenséges és szinte királyi hatást kelt. A monumentális ágyfejvég hűen szimbolizálja a lakók magas igényeit és öltözteti a helyiségnek ezt a falát. A ruhásszekrény mintha folytatása lenne ennek a fejvégnek. A lakásra jellemző zöld itt csak diszkréten jelenik meg. A természeti motívumok a médiafalon szintén fellelhetők.

A másik különlegesség a gyerekszoba, melyet a megrendelők balerina hangulatúra kértek. Itt is ügyelni kellett a világos színek használatára, hogy a tágasság érzete megmaradjon. A kuckóhatású, baldachinos ágy extravagánssá teszi a szobát. Helyet kapott egy mászófal és egy balerina szekció is tükörrel, hogy lakója valóban tudja gyakorolni hobbiját. Végül de nem utolsó sorban essen szó a vendégszobáról is mely dolgozószoba is egyben. Ez a helyiség is megkapta a zöld egyik vidám árnyalatát. Ezt a szobát úgy kellett kialakítani designban, hogy későbbiekben akár egy másik gyerekszoba is lehessen belőle kisebb módosítással. A fürdőben a zöld egy türkizesebb árnyalata lelhető fel a designburkolat felületén. A helyiség eleganciáját az egyedi tervezésű art deco hangulatú mosdószekrény adja, mely a vendégfürdőben is megjelenik. Ott az art deco hangulatot egy hatalmas tükör is jól szimbolizálja.

A design időtálló, elegáns és kifinomult. A színek megnyugtatók, természetközelik, biztonságot nyújtók. Trendkövető is, hiszen a közelmúlt eseményeiből adódóan, az elkövetkezendő években nagyon fontos szerepet kap a természet megjelenítése belső tereinkben is. Teljes mértékben sikerült Ügyfeleim igényei szerint kialakítani a belső tereket, melynek eredményeképp egy nagyon különleges hangulatú lakásbelső jött létre."

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit Belsőépítész

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign
A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!