Ez a 130 m2-es kétszintes tér egyedi, látványos lépcsővonallal és fényűző lakóterekkel büszkélkedhet. A projekt üres vászonként indult, a fiatal, művészetkedvelő házaspár teljes egészében a Miso Architect tervezőire bízta az otthon kialakítását. A munka a leginkább szem előtt lévő építészeti elem a lépcsőház kialakításával indult. 

A duplex, vagyis kétszintes lakás a fiatal pár igényeihez igazodó, nélkülözhetetlen lakótereket tartalmaz. A földszinten tágas nappali, étkező és nyitott konyha található, amely teljesen felszerelt. A gyönyörű lépcső köti össze a földszintet a felső szinttel, ahol a dolgozószoba, a gardrób, a háló és a fürdőszoba található. A tágas hálószoba szállodai élményt idéz, lenyűgöző városi kilátással, minőségi szőnyegekkel, finom függönyökkel és drapériákkal, valamint meleg, földes tónusokkal.

A merész színválasztás, a modern Flos lámpák és a fények játéka elragadtatta a háztulajdonosokat. Antracitszürke és fekete színek díszítik a falakat, az ajtókat és az egyedi bútorokat, ezzel egy kis titokzatosságot és kifinomultságot kölcsönözve a lakótérnek. A tökéletesen összeválogatott kiegészítők és dekorációs elemek átgondolt választéka teszi teljessé ezt a szépen átalakított otthont.