A 11-es útról lekanyarodva kúszik felfelé az út a hegyre. Sűrű lombkorona alatt haladva érkezünk meg a Kis Cinke Vendégházhoz. Ez egy remek hely azoknak, akik csendre, békére és feltöltődésre vágynak nem messze a fővárostól, az ország egyik legszebb tájegységén. A lejtős kertben változatos örökzöldek között kerti tipegők vezetnek a teraszhoz. Innen tökéletes panoráma nyílik a szentendrei-szigetre és a Dunára. A vízkék színezésű ház kívülről is egyedi és vonzó, a belső terek berendezése és a kiegészítők pedig csak tovább fokozzák ezt az élményt.

Dóra és Csaba, a tulajdonos házaspár az utóbbi években tökéletesítették a berendezést, aminek az eredménye egy teljesen egyedi eklektikus hangulat lett. A konyha berendezése és terrakotta padlója mediterrán jegyeket hordoz. Az étkező skandináv hangulatú, miközben azt art deco fotel és a lábtartó a komóddal a polgári hangulatot erősíti. A szépség a részletekben lakozik, a falon található vallásos témájú képek, jól megférnek a retró lámpával és fém könyvespolccal. A hálószobába és a fürdőszobába lépcsőn jutunk fel, ide közvetlenül a hátsó bejáratot használva is megérkezhetünk. A szép osztású ajtók egyike a zuhanyzóval és infraszaunával felszerelt fürdőszobába vezet.

A fekete-fehér mintás lapok izgalmas kontrasztot alkotnak a zöld falicsempékkel és a klasszikus formájú mosdóval. A hófehér hálószoba is érdekes megoldásokat tartogat. A színes ágytakaró meghatározó dekorelem, de van még itt házi áldás és egy Gauguin festmény reprodukció is. Ruhákat az ajtó nélküli régi szekrénybe pakolhatunk, a felső teraszra pedig egy további lépcső vezet. Akár lenn, a piknikasztalnál, a napvitorla alatt fogyasztjuk el a reggelit vagy az ebédet, akár fenn, a felső teraszon kávézunk, vagy keverünk egy limonádét, maradandó élményeket gyűjthetünk a Kis Cinke Vendégház nyújtotta környezetben. Válassz egy megfelelő időpontot és foglald le a szállást az alábbi elérhetőségeken!

Kis Cinke Vendégház Tahitótfalu

Kis Cinke Vendégház

Telefonszám: 06 30 2416905

Email: kiscinkehaz@gmail.com

Kis Cinke Vendégház a Facebookon >