Ebben a lakásban a tervezők a modernitást és a természetességet igyekeztek ötvözni a kortárs lakberendezés eszközeivel. Az előtérből a tágas nappaliba lépünk, ahol a modern kandalló és a faburkolatok azonnal magukra vonják a figyemet. A padlóburkolat csiszolt falapok keveréke, ami mozgalmas kontrasztot teremt és mélységet ad a helyiségnek. A nagy ablakok sok természetes fényt engednek be, ezzel is kiemelve a fa természetes erezetét és a modern bútorok harmonikus formáját. 

A minőségi anyagokkal kárpitozott puha ülőgarnitúra és kényelmes fotelek pihenésre és társasági életre csábítanak, a természetes kőből készült díszítőelemek pedig tovább fokozzák a belső tér esztétikáját. A konyhában a letisztult vonalak és a minimalista dizájn uralkodik. A szekrények világos tónusú fából készültek, amelyeket márványból készült munkalapok egészítenek ki. A rozsdamentes acél konyhai készülékek a meleg fa hátterében csillognak, tökéletes egyensúlyt teremtve a funkcionalitás és a stílus között.

A hálószoba modern egységét egy plüss ágy egészíti ki, amelyet újrahasznosított fából készült fejtámla keretez. A dekorációt a lágy, semleges tónusok uralják, nyugodt légkört teremtve a pihenéshez. A gyerekszoba sokoldalú tárolási megoldásokkal várja az új lakóját, így a könyvek és játékok mindig  a helyükre fognak kerülni. A második gyerekszoba a család nagyobbik lányának készül, aki szüleihez hasonlóan szereti a letisztult szépséget és a modern pasztell színeket. A több szobához több fürdőszobai is tartozik. Itt a leglátványosabb részletek a természetes kőből vagy fából készült burkolatok az elegáns mosdókagylók és a tágas üvegajtóval szerelt zuhanykabinok.