A kék a fehér és a homok árnyalatai, természetes textilek, selyem és lenvászon, sok fa, valamint a tengeri és a Hamptons stílusra emlékeztető dekorációs kiegészítők teremtik meg ennek a háznak a nyaraló hangulatát. Mintha csak egy elegáns üdülőhelyen lennénk.


Amikor lehetőség nyílt Sopotban, a lengyelországi üdülővárosban ennek a házának megvásárlására, a tulajdonosok nem haboztak sokáig. Az épületet eredetileg halászok használták, mielőtt kimentek volna a tengerre, de az utóbbi évtizedekben eléggé elhanyagolták. Maga a ház még 1914-ben épült Paul Pachmüller tervei alapján. 

Az épület külső és a berendezésénél használt színek a Balti-tenger közelségére utalnak. Finom kék és fehér tónusok,  fehérített fenyőfával kombinálva mind a padlón mind pedig a mennyezeti gerendákon. Még a kandallót körülvevő eredeti régi téglát és néhány falszakasz deszkáját is fehérre és kékre festették. Mindenhol tipikus tengeri dekorációs elemeket találunk - kis világítótornyok, utalások a hajókon lévő kajütablakokra és kötelekre, a nappaliban pedig egy igazi halászháló is látható. Találunk még itt fonott kosarakat és szőnyegeket újrakárpitozott régi íves foteleket és felújított kis asztalt.

A ház földszintje egy közös helyiség, ahol nappali, konyha és étkező, valamint egy nyitott előszoba található, ahonnan lépcsőn lehet felmenni az emeletre. A mennyezeti kontrasztos gerendázat nagyban hozzájárul a klasszikus lakberendezési stílus konzekvens használatához. Az egyetlen zárt helyiség itt az üvegezett veranda, ahonnan ki lehet jutni a teraszra és az utcától védett kis kertbe. Nevezhetjük hobbyszobának is, mert itt lógnak fehér keretes fotók, melyeket a tulajdonos különféle kirándulások alkalmával készített, illetve egy százéves antik zongora, amin a tulajdonos játszik. Ez egyben TV-szoba is - a falon kihúzható vetítővászon lóg, szemben egy kényelmes kanapé, egy alacsony, falra szerelhető szekrényben pedig audio- és DVD-berendezések rejtőznek, melynek áttört ajtaja a sopoti építészetre utal. Az emeleten három hálószoba, egy nappali és egy fürdőszoba található.  A hálószoba különösen szép, a franciaágy mögött a deszkák is szép kék festést kaptak. Ugyanitt található a gardrób is.