LG Styler gőzölő

A Wi-Fi kapcsolattal és további intelligens funkciókkal is felszerelt LG Styler egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a modern, mindig mozgásban lévő vásárlók életét. A legújabb Stylerrel az egész család ruhadarabjairól és kiegészítőiről gondoskodhatunk — még az olyan különösen kényes darabokról is, mint a melltartók, blúzok vagy kabátok, de az elegáns öltözékeket, farmereket, pulóvereket, sőt, akár a babaruhákat és plüssjátékokat is gyorsan felfrissíthetjük. A mozgó ruhaakasztón öt ruhadarab is kényelmesen elfér, az elegáns üvegajtóba szerelt nadrágél-vasalóba nagyobb méretű (akár 122 centiméteres derékkörfogatú) nadrágokat is helyezhetünk, a nadrágba vasalt él pedig akár 60 centiméter hosszú is lehet. Az LG Styler megnövelt belterében a nagyobb térfogatú ruhák is elférnek, például a tollal töltött vagy a vastagon bélelt télikabátok.

LG Styler ruhatisztító

LG Styler design ruhatisztító

LG Styler ruhatisztítás és gőzölés otthon

LG Styler otthoni ruhafrissítés

LG Styler okos gőzölés

A Styler Wi-Fi kompatibilitásának és egyszerűen kezelhető okostelefonos irányításának köszönhetően minden eddiginél kényelmesebb a berendezés használata. Különféle ruhafrissítő-programokat tölthetünk le, és a mobiltelefonos alkalmazásban nyomon követhetjük a készülék villamosenergia-fogyasztását is, vagy beállíthatjuk, hogy értesítsen a ruhatisztítási ciklus végén. Okostelefonunkkal leolvashatjuk az NFC címkékkel ellátott ruhadarabok azonosítóját, így az alkalmazás automatikusan beállítja a Styleren a megfelelő programot. 

LG Styler okos termékek

LG Styler ruha szagtalanítás

A Styler szíve az LG innovatív TrueSteam™ gőztechnológiája, amely gyengéden fertőtleníti a ruhadarabokat és semlegesíti a kellemetlen szagokat, eltávolítva az allergének és baktériumok több mint 99 százalékát. A közvetlenül a ruhákra permetezett forró gőz egyszerre sterilizál és kiegyenesíti az anyagszálakat, miközben a mozgó ruhaakasztó gyengéd rázással a maradék ráncokat is elsimítja. A nadrágél-vasaló csökkenti a nadrágszárak térd mögötti gyűrődését, és az elegáns megjelenés érdekében középső élt is vasalhatunk a nadrág szárába.

„Az új LG Styler tökéletes megoldás azoknak, akik számára fontos a kifogástalan megjelenés — segítségével minden ruhadarab a legjobb ápolást kaphatja, így a felhasználók minden alkalomra friss öltözettel készülhetnek” — mondta Song Dae-hyun, LG háztartási elektronikai és légkondicionáló üzletágának elnök-vezérigazgatója. „A Styler új kategóriát teremtett a ruhaápolási piacon azokban az országokban, ahol a ruhatár gondozása különös figyelmet kap.”

LG Styler antibakteriális tisztító

 LG Styler otthoni ruhatisztítás