Toszkán-mediterrán stílus

Toszkán-mediterrán stílus: Kopottas, mégis életteli színek és anyagok használata jellemzi ezt a stílust. Használjunk szabálytalan szélű, antikolt burkolatokat, melyek készülhetnek természetes kőből vagy lehetnek mázas kerámiák. Kombináljuk ezeket ódon fa kiegészítőkkel! Színvilág: terrakotta, bordó, vörös, türkíz, olajzöld.

Ázsiai minimál stílus

Törekedjünk az anyagok egyensúlyára, keverjük az egzotikus fát, a kavicsot, a tengerifű kiegészítőket csempeburkolattal. Használjunk földszíneket, bézst, homokszínt és különféle barnákat. Ügyeljünk a letisztult formákra. A vonalak legyenek mindig határozottak, geometrikusak.

City line, avagy nagyvárosi elegancia

City line, avagy nagyvárosi elegancia A legutolsó trendet követő szín és formahasználat jellemzi. A csempék formája téglalap alakú, melyet vagy vízszintesen, vagy függőlegesen használunk, lényeg a geometrikusság! A már-már ipari szürkéket padlizsánnal, bordóval, arannyal teszi élővé. A kiegészítők, mint mosdók és csaptelepek, a nagy tervezők neveit hozzák.

Funkcionalitás és érzékiség, letisztult formák és különleges anyagok használata képezik a tervezőnő munkáinak alapját, melyek középpontjába mindig a felhasználó, az egyes ember, az individuum áll. "Én a tükör vagyok, reflexióimat anyagban, formában és színben fogalmazom meg..."

Müller Mónika

www.mullermonika.hu