Jay Ferracane úgy döntött nem fizet több bérleti díjat s felhagy azzal a hagyománnyal, hogy minden cégnek kell egy drága, klasszikus iroda. Elégedetlen volt az irodai környezettel, ezért megalkotta saját, egyedi koncepcióját.

Jay Ferracane utazó design studio

Egy 1991-es ezüst színű lakókocsit rendezett be irodának. Enyhén retró stílusban, egy csipet eklektikával létrehozott egy stílusos, kényelmes, mozgó stúdiót. A tárolók orvosi szekrényeknek tűnnek, s a rózsaszín lábtörlő kicsit hajaz egy vörös keresztre. A bársony ülőkés pad igazi lakókocsi klasszikus, amit kiegészítettek két modern, citromsárga székkel és egy design asztallal.

Sok eredeti részletet meghagytak a berendezésből, amitől nagyon barátságos és hangulatos lett a tér. A faberakásos óra, az indusztriál jellegű lámpa, a régi rádió, az ablakok lekerekített formája mind olyan elemek melyek ennek a kocsinak a történetéről mesélnek, talán gyerekkori emlékeket is ébreszthetnek egyik másik ide látogatóban.

Jay Ferracane utazó design studio

Egy klasszikus lakberendező irodáról mindez nem minden esetben mondható el. A környezet egyedisége és különlegessége azonnal bizalmat ébreszt az ügyfélben, s erre rásegít a közvetlen környezet is, hiszen az első találkozás és interjú megtörténhet egy ital mellett a bársonyülőkén, vagy kint a zöldben is akár.

Nos, ha valaki igazán egyedi belsőépítészeti megoldások után kutat, az első benyomás abszolút meggyőzheti arról, hogy ez a csapat tud valamit, s jó választás lehet őket alkalmazni, ha valami igazán áttörőt akarunk megvalósítani az otthonunkban.

Lakókocsi berendezés

Faberakásos óra

Könyvespolc

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező