A lakberendező – az általános vélekedéssel szemben – nem csupán esztétikussá teszi, ha úgy tetszik „felöltözteti” a házat. Számos egyéb teendő mellett foglalkozik a megrendelő elképzelései szerint kialakítandó otthon lakófunkcióinak szakszerű, s egyben esztétikus kialakításával, de akár bútortervezéssel, vagy burkolatkiosztással egyaránt.


A feladat tehát rendkívül összetett, széleskörű szakismeretet, kiterjedt kapcsolati tőkét, és nagy mennyiségű szabadidőt igényel. Amikor a megrendelő előzetesen számításba veszi majdani otthona berendezésével járó, várható költségeket, és döntést kíván hozni abban, hogy költ, vagy nem költ lakberendezőre, az elsődlegesen felmerülő költségszempontok mellett azt is fontos mérlegelnie, hogy mennyit spórolhat meg azáltal, hogy otthona belső terének kialakítását profira bízza.

Érdemes tudni, hogy egy képzett lakberendező szakmai hozzáértésével, optimális helykihasználással, és pénztárcakímélő beszerzési forrásokkal, saját munkadíjának akár többszörösét is képes megtakarítani megrendelője számára. A Complementer Creative Home számos különleges, csak általa elérhető szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. A stúdiónk által használt egyedi tervezőprogram új szintre emeli a lakberendezést. A látványterv elkészítésénél nagy felbontású, textúrájában részletesen kidolgozott fotók készülnek, melyek jelentős segítséget nyújtanak a megrendelőnek és a kivitelezőnek egyaránt. A lakberendezés, ha úgy tetszik, egy komplex szolgáltatás, melynek folyamata a tervezőasztaltól indul, és végigkíséri a megrendelőt a kivitelezési, beszerzési folyamatok néha igazán bonyolult útvesztőjében a beköltözésig, amikor végre a legapróbb részlet is a helyére kerül.

Válogatás a Complementer Creative Home munkáiból:

 

Konyhák

Étkezők

Hálószobák

Nappalik

Fürdőszobák

Complementer Creative Home

Complementer Creativ Home

Cím: 3528 Miskolc Pósa Lajos u 19. 

www.complementer.hu

Kovács-Köböl Anita lakberendező

Kovács-Köböl Anita - látványtervező, enteriőr tervező