A Nordes dizájncég által tervezett és berendezett lakás már az első pillantásra elárulja, hogy ez az otthon bizony egy aktív életet élő férfi számára készült. A lakás berendezésének férfias kisugárzása minden agglegény szívét megdobogtatná. A tipikus ipari elemek, mint  látható téglafalak az olajoshordó, a szellőző- és fűtéscsövek, a masszív fagerendák idillien harmonizálnak a szoba - szintén gyári környezetet idéző - bútoraival.

A nappali központi elemei a hatalmas puha bőrkanapé, a sárga szerszámos szekrény amiből médiaállvány lett és a nagy képernyős plazmatévé. A kanapé egyetlen mozdulattal alakítható át ággyá, spontán és dögös hálószobává varázsolva a nappalit egy fárasztó nap, vagy egy mozgalmas éjszakai kiruccanás után.

A méretes üzemi ablakok melletti étkező a lakás legbelső részében található. Itt tekint ránk Che Guevara a marxista forradalmár egy osb lapról. Ezen terület jellegzetessége egy esztergapadból kialakított hatalmas étkezőasztal, és az ikonikus kopott vörös Tolix székek, melyek összesen nyolc személynek biztosítanak helyet. A konyhai felszerelés, a tűzhely, a mosogató, és a munkafelület visszafogott megjelenésű, a konyhai eszközöket egy mozdulattal rejthetjük el a kíváncsi szemek elől. A lakás inkább átmeneti szállásként szolgál, nem egy megállapodó férfi igényeit szolgálja.

A fürdőszoba már-már börtönre emlékeztető egyszerűsége vajon bevonzza a hölgyeket? A nagy tükör hiányát egy tipikusan macsó férfinak való jelmondattal kompenzálták: "Jól nézel ki." A kis kézi tükör pedig a borotválkozáshoz megteszi... E térség puritánságában mégis felfedezhető némi luxus. A fürdőkád, a mosdókagyló és a wc-csésze rozsdamentes acélból készült, és a design radiátor is egy drágább darab. S bár ezek kissé rideg hangulatot kölcsönöznek a fürdőszobának, a lakás összességében egyedi, otthonos és stílusos.

Loft lakás ipari design lakberendezés

Férfias loft lakás bőrkanapéval

Loft lakás nappali és étkező egy térben

Szerszámos szekrény mint médiatároló

Fém öltözőszekrény loft és ipari design bútor

Bőr kanapé loft bútor

Tolix chair, Tolix szék

Loft design régi eszergapad étkezőasztal

Agglegény vacsora, bor és pénzcsipesz

Loft étkező koptatott Tolix székekkel

Fém szelep, loft designelem

Loft design fürdőszoba bathroom

Beton design és krómozott radiátor

Rozsdamentes acél mosdó, fürdőkád és wc-csésze

Che Guevara a szivarozó kommunista orosz loft design