Ausztrál juice bár

Az alap design része, hogy mindenhonnan gyümölcsös ládák lógnak, amikről egyből a friss gyümölcs jut eszünkbe. A szín összeállítás üdítő, sok természetes fa, sárga, zöld és egy csipet fekete. 

Egyedi készítésű láda csillárok lógnak be a térbe, a puffok is ládából vannak összerakva és a fali dekoráción is visszaköszön a motívum. Az örök klasszikus Xavier Pauchard bárszékekkel becsempésztek egy kis rusztikus jellegű indusztriál hangulatot is.

Bár belsőhöz képest ez egy viszonylag olcsó megoldás, de ugyanakkor ügyes marketing fogás is, hiszen jól pozicionálja a kis helyet az új piacon. A betévedt vevő egy világos, vidám térben találja magát, a gyümölcsök és a vágott virágok otthonos környezetet teremtenek, ahol szívesen elfogyasztanak egy frissen facsart gyümölcs italt.

Nagyon ötletesen, a juice bár saját termékeit is dekorációként használja. A hűtő egy szépen kirakott színskála látványát nyújtja. A sok egyforma üveg, színek és árnyalatok szerint csoportosítva nagyon gusztusosan néz ki. A fekete táblák és a krétával kiírt termékek és árak finoman hangsúlyozzák az enyhén rusztikus designt. Az összhatás barátságos, friss, hívogató.

Dekoráció gyümölcsös ládával

Ausztrál juice bár láda lámpa

Xavier Pauchard bárszék feketében

Ausztrál juice bár asztaldekoráció

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező