Egyedi és könnyen kezelhető

Egy eredeti SodaStream szódagéppel pillanatok alatt friss üdítőt készíthet otthon, tiszta csapvízből. Töltse meg a készülékhez járó szénsavasító palackot csapvízzel és csavarja be a gépbe. A szénsavasító gomb segítségével nyomjon a vízbe buborékokat, pontosan annyit, amennyit szeretne. Így csak Önön múlik, hogy enyhe, közepes, vagy erős szódát készít. Ha kész a szóda, fogyaszthatja tisztán, de ízesítheti a SodaStream, kifejezetten szénsavas vízhez készített, több mint 30 féle ízben kapható szörpjeinek egyikével.

Genesis szódagép fehér, titán

Megbízható

A Soda-Club a világ legnagyobb szénsavasital-készülék gyártója és forgalmazója, mely több mint 100 éves tapasztalattal bír a szódagépek gyártásának területén. A termékek a világ több mint 40 országában kaphatók, és megfelelnek a nemzetközi gyártási és minőségi elvárásoknak. A SodaStream készülékek, és a hozzájuk kapható kiegészítő termékek, mint a CO2 patronok, a szénsavasító palackok és a szörpök, kiváló minőségben készülnek, és mindig megbízhatóan működnek.

Genesis szódagép fehér, titánKörnyezetbarát

Egy eredeti SodaStream szódagép ráadásul nemcsak a vásárlóknak ajándék, hanem a környezetnek is! A trendi készülék ugyanis valódi, környezetbarát alternatívát nyújt a műanyag palackokba csomagolt ásványvizekkel és üdítőkkel szemben. A szódagéphez tartozó szénsavasító patronnal 60-80 liter szóda is készíthető, attól függően, hogy mennyi szénsavat nyomunk a palackba. Ez nagyjából 53 palack 1,5 literes ásványvíznek, vagy üdítőnek felel meg. És míg a szénsavas víz palackját kidobjuk miután kiürült, addig a patron újratölthető. A szódagépekhez tartozó, közel 3 évig használható palackokkal így nagyjából 2000 PET flaska felhasználását spórolhatja meg.

 

A SodaStream szódagépek használatával tehát nem kell többé hazacipelni a nehéz vizes vagy üdítős palackokat, és többé nem okoz gondot az üres üvegek tárolása sem. 

Sodastream logo

Még több gép itt: www.sodastream.hu