A kisgépek élénk színükkel borongós napokon is vidámságot és lendületet hoznak a konyhánkba. A hétköznap reggelek legtöbbször a rohanásról és a kapkodós reggeliről szólnak. A borongós őszi időjárás pedig nem javít a helyzeten. Ilyenkor hajlamosak vagyunk sötétebb ruhákba öltözni, az élénk színű holmikat pedig eltesszük a következő tavaszig. Pedig a színek hatással vannak hangulatunkra, közérzetünkre csakúgy, mint a tápláló reggeli.

Electrolux piros konyhai gépek

A piros a szenvedély színe, vitalitást és energiát sugároz. Az új, élénkpiros Electrolux reggeliző szett készülékeivel lendületet adhatunk mindennapjainknak, és egy kis vidámságot vihetünk konyhánkba. Emellett a reggeli készülődésben és sürgés-forgásban is hasznos segítségnek bizonyulnak, hiszen rendkívül egyszerűen kezelhetők.

A 1,5 literes vízforralóban pillanatok alatt kész egy kancsónyi teának a forró víz. Ráadásul a készülék háromszoros biztonsági rendszerének köszönhetően a vízforraló automatikusan kikapcsol, ha a benne lévő víz felforrt, ha nincs benne víz, vagy ha leemeljük az alapzatról.

Electrolux piros vízforraló

A kenyérpirító hét pirítási fokozattal várja a kenyeret, így ízlésünknek és aznap reggeli hangulatunknak megfelelően piríthatjuk meg a szeleteket. De ha épp friss, langyos péksüteményt kívánunk, akkor válasszuk a zsemlemelegítő funkciót, és néhány perc múlva már falatozhatjuk is a lágyan omló croissant-t.

Electrolux piros kenyérpirító

Electrolux piros kenyérpirító

S amíg a forró teát kortyoljuk a ropogós pirítós mellett, addig a reggeli kávé is lefő a filteres kávéfőzőben, melyben akár 15 csészényi feketét is készíthetünk egyszerre.

 Electrolux piros filteres kávéfőző

Az Electrolux élénkpiros kenyérpirító (EAT3130RE) 9 990 forint, a kávéfőző (EKF3130RE) 10 990 forint, a vízforraló (EEWA3130RE) pedig 9 990 forint ajánlott fogyasztói áron megvásárolható az üzletekben.