Cleartex Design - Egyedi fal- és padlóburkolat

Egyedi design a kreatív padló- és falburkolatok területén. Innovatív szakembereink segítségével életre kelnek a falak és a padlók.

Elérhetőség:

Web: https://cleartexdesign.hu
Cím: 2045 Törökbálint, Hosszúrét u. 3. Térképen
Telefon: +36 23 887 406
Mobil: +36 30 377 27 01
info@cleartexdesign.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Komplex egyedi belsőépítészeti megoldások Budaörsön, a Cleartex Design Stúdióban.
Egyedi burkolatok szállodákba, irodákba, intézményekbe, épületekbe, lakásokba.

A bemutatóterem Budaörsön, a Gyár utca 2. szám alatt, a Cleartex Kft.-vel közös épületben található. A stúdió nyitásának alapgondolatát az adta, hogy élhető tereink felújításánál sokszor találkozhatunk a burkolatok nem megfelelő minőségének problémájával. Irodáink, munkakörnyezeteink, otthonaink, illetve a benne élő emberek azonban jobbat érdemelnek, ami a Cleartexnél két dolgot jelent: tartósságot és egyediséget. 

Ha a burkolatok jól és tartósan ellátják funkcióikat, illetve hosszú ideig megőrzik eredeti színeiket, mintájukat, nyugodtan élhetjük mindennapjainkat és biztosak lehetünk abban, hogy évekig nem kell még felújítással foglalkoznunk. Legyen szó akár egyedi falburkolatról, linóleum, PVC, laminált padló, vagy padlószőnyeg burkolatról, esetleg egyedi tapéta, fa, fém, üveg, plexi, csempe burkolatról a Cleartex Design Stúdióban elérhető termékekkel hosszú távra tervezhetsz.

Rengeteg minta érhető el a melegburkolatok és a tapéták világában, melyek megtekinthetők bemutatótermünkben, a választást pedig lakberendező, grafikus, enteriőr szaktanácsadó segíti. Ezentúl a már meglévő minták mellett padlószőnyeg, PVC padló, linóluem és tapéta esetében lehetőség van teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is. Ezeknél a munkáknál rajz, vagy fotó alapján látványtervet tudunk készíteni, ami szerint az egyedi nyomtatású burkolat elkészíthető. Az építkezők, lakásfelújítók mellett azokat is szívesen látjuk bemutatótermünkben, akik csak kisebb mértékben szeretnék tereiket, falaikat megújítani.

Egyéni igényre szabott termékkel várunk téged. Legyen az egyedi csempe, ajtó, bútorlap, plexi, üveg, fém, textil, pvc, linóleum, padlószőnyeg. Különlegességnek számítanak azok az egyedi nyomtatású bel-és kültéri tapéták, melyekből szintén bemutatunk pár inspiráló példát. Személyre szabott megoldásainkkal megvalósítható, hogy ugyanaz a minta megjelenjen a padlón, a falon és egyéb enteriőrön, akár vizes helyiségben is. A lehetőségek variációja szinte végtelen, amik között könnyű elveszni. Munkahelyed vagy otthonod burkolatainak professzionális megtervezéséhez keresd ezért belsőépítész, lakberendező, grafikus kollégáinkat. A kínálatunkban megtalálható termékek közti eligazodást tapasztalt, kreatív szakértőink segítik.

Nyitva tartás: Hétfőtől Péntekig - 08 és 16 között.

Kiemelt referenciák:

Szennyfogó szőnyeg telepítése a budaörsi IKEA bejáratánál 
Tapiwall dekoráció az Újpest FC kávézóban és shopban

 

Galéria

Cikkeink