Patinás Lámpa Kft.

A Patinás Lámpa több mint 700 lámpájával - art deco, szecessziós lámpák, klasszikus csillárok - és egyéb lakberendezési kiegészítőivel - barokk karnisok, kilincsek - egyedülálló a piacon.

Elérhetőség:

Web: http://www.patinas-lighting.com
Cím: 1062 Budapest, Bajza u. 62. Térképen
Telefon: 06 1 312 6232
Mobil: +36 20 239 2909
patinas@patinas.hu

A PATINÁS LÁMPA AZ OTTHON ÉKSZERE. A patinás lámpák jóval többet adnak otthonának és Önnek a puszta fénynél. Akár világítanak épp, akár nem, gondoskodnak a szoba hangulatáról, kölcsönözve neki valamilyen különleges, fennkölt és misztikus hatást. A Patinás Lámpák kézi munkával készülnek, egyedi tervek alapján, válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból, így még akár 100 év múlva is értéket képviselnek. Lámpáinkra ezért 10 év garancia illeti meg Önt is. Legyen az álma lámpa, csillár, állólámpa vagy falikar, lámpaszalonjainkban exkluzív választék várja Önt!

Cégünk gazdag minta és formaválasztékával igyekszik minden igényt kielégíteni, a kicsi, egyszerű falikartól a nagy belmagasságú kastélyok berendezéséig minden megtalálható, ami lámpa. Lámpáink az 1910-es 20-as évek szecessziós, bauhaus, barokk és art deco lámpáinak hű másolatai. Megrendelői és leendő megrendelői egyedi elképzeléseit is legjobb tudása szerint megvalósítja.

Galéria

Cikkeink

Kortalan szecessziós lámpák történeti megvilágításból

Kortalan szecessziós lámpák történeti megvilágításból

Art Nouveau, Modern Styles, Modernismo, style Liberty, Jugendstil. Elnevezések, amelyek különböző nyelveken, ám mindegyikük ugyanazt, a 19. századvégi, 20. század eleji művészeti forradalmat jelenti, amelyet itthon szecesszióként emlegetünk.
Fedezd fel az art deco lámpák különleges világát!

Fedezd fel az art deco lámpák különleges világát!

Az 1920-as, 30-as évek uralkodó stílusa Franciaországból indult világhódító útjára. Maga az elnevezés, az art deco rövidítés, a Párizsban 1925-ben megrendezett Nemzetközi Modern Művészet és Iparművészeti Kiállítás francia elnevezéséből rövidült az Arts Decoratifs, ebből lett az Art Deco.