Függöny ötlet hálószoba

Tavasz beköszöntével függönyeink előtérbe kerülnek, hiszen hála az egyre hosszabb nappaloknak, és a melengető napsütésnek, szükségessé válik otthonunk sötétítése, árnyékolása. Legyen szó gyerekszobáról, ahol nyáron gyakran még a naplemente előtt ágyba kerülnek a kicsik, így a szoba besötétítése elsődleges szemponttá válik, vagy beszélhetünk hálószobáról, nappaliról, ahol a fényáteresztő és sötétítő függönyöknek köszönhetően nemcsak a belátás korlátozását érhetjük el, hanem egy hosszú, forró nyári nap után a hűs, kellemes szobába toppanhatunk be. Praktikusságuk mellett a sötétítő függönyök esztétikai szempontból is kiemelkedőek.

Lapfüggöny megoldás

Dekoratív, mutatós keretet adnak a szobának, a többi textillel, bútorszövettel harmonizálva pedig csodás összképet eredményeznek. Bármi is legyen a motiváció, Home Design Lakberendezési üzletünkben személyes tanácsadással segítünk megtalálni a tökéletes megoldást az Ön otthonába is! Márvány utcai bemutatótermünkben kedvükre válogathatnak óriási és folyamatosan bővülő textil mintáink között.

Modern mintás függöny

Római roló fényáteresztőből

Design függöny nappaliba

Gyönyörű nyomott mintás anyagok

Római roló ötlet Budapest

Függönyvarrás Budapest

Stílusos függönyök Márvány utca

Lehetőséget kínálunk, hogy a kiválasztott mintasálakat a döntés megkönnyítése érdekében hazavigyék, és az otthoni környezetben válasszák ki a szívükhöz közelálló, otthonuk stílusába tökéletesen beleillő anyagot. Opcionálisan, helyszíni felmérés során az általunk lemért, pontos karnis-, ablak-, és aljzat méretek alapján Önnel együtt átbeszélve, megtervezve készítjük el az árajánlatot.

Amennyiben nem igényli a helyszíni felmérést, természetesen hozott méretekkel is dolgozunk. Varrónőink az előre megbeszélt, egyedi igények alapján gyönyörűen megvarrják a kívánt anyagot. Igény szerint, gyártatunk karnisokat, és vállaljuk a karnisok, függönyök felhelyezését is. A hagyományostól eltérő árnyékolástechnikai megoldások tervezését és gyártatását is örömmel vállaljuk. Legyen az római roló, avagy rolós függöny, pliszé, vagy akár japán panel, számunkra nem okoz problémát a pontos méretek alapján megtervezni, legyártatni, és felhelyezni a kívánt szerkezetet.

Várjuk szeretettel Home Design üzletünkben, ahol legjobb tudásunk szerint segítünk megvalósítani lakberendezési elképzeléseit, illetve további ötletekkel, tippekkel igyekszünk hozzájárulni a tökéletes összkép megteremtéséhez! Kapcsolat menüpontunkat itt találja.

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Elérhetőségeink:

Nyitva tartás: Hétfő: Zárva

Kedd-Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 | 06 70 609 3837 | 06 70 609 3836

Honlap: www.homedesignbuda.hu

E-mail: homedesignbuda@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/homedesign.buda

Instagram: www.instagram.com/homedesignbuda

Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda

Modern mintás függönyök