Színvonalas választékuk mellett egyéni, személyre szabott szakértői tanácsadást is nyújtanak, mellyel nagyban megkönnyítik a szőnyeg kiválasztását. Több évtizedes tapasztalatuknak köszönhetően biztos, hogy a Home Design üzletben minden talál olyan szőnyeget, ami feldobja és szebbé teszi az otthonát, gyerekszobáját és irodáját! Cikkünkben bemutatjuk a Home Design Lakberendezés szőnyeg kollekcióját:

Designers Guild

A Designers Guild szőnyegek a híres tervező, Tricia Guild által megálmodott komplett lakberendezési koncepció szerves részei. A szőnyegek tökéletesen illeszkednek a márka gyönyörű tapéta, függöny, bútorszövet, és bútor kollekcióihoz. A szőnyegeket néha egyszerű, de mégis rafinált finom színek, máskor pedig bátor nagy virágos motívumok, csodás tone-in tone vagy kontrasztos geometrikus minták jellemzik.

Designers Guild szőnyeg

Designers Guild szőnyeg kék

Ombre szőnyeg

Ombre rózsaszín szőnyeg

Ligne Pure

A Ligne Pure szőnyegekben egy izgalmas, évente megújuló kollekciót ismerhetünk meg. A legkiválóbb alapanyagokból, kézimunkával készülnek a szőnyegek. Az alapanyagok lehetnek: gyapjú, viszkóz, bőr, poliészter. A technológia: kézi csomózott, kézi tűzött vagy kézi szőtt.

A szőnyegek mintái nem csak a finom színek és árnyalatok alkalmazásával válnak a lakás modern dizájn darabjaivá, hanem a kézi nyírások varázsolják egyedi mestermunkává. A belga tervezők a legújabb trendeknek megfelelően alakítják évente a kollekciót, melyek azután a lakberendezési piacon nélkülözhetetlen alapdarabokká válnak. A termékek Indiában készülnek, a Belgiumban lévő raktárbázis pedig gyors és pontos szállítást biztosít.

Ligne Pure szőnyeg

Ligne Pure szőnyeg bolyhos

Ligne Pure belga szőnyeg

Műszőr szőnyeg

Harlequin

Az angol Harlequin szőnyeg kollekciója a mai, modern kortárs szőnyegek remek választékát kínálja, a márka legnépszerűbb design mintáiból. Ezek a stílusos, kézzel csomózott szőnyegre a feltűnő textúra, lenyűgöző színvilág és fényűző megjelenés jellemző. Egytől egyig mindegyik design saját, rendkívül egyedi történetet sugall magáról.

Harlequin szőnyeg

Harlequin gyapjúszőnyeg

Folt mintás szőnyeg

Harlequin minőségi szőnyeg

Scion

Élénk, színes, vidám szőnyeg kollekció, mely tökéletesen illeszkedik modern, fiatalos lakásokba. A szőnyegek mintázatát a Scion eddigi tapéta és textil kollekciójának legnépszerűbb darabjai ihlették, köztük például az imádnivaló Mr Fox. A szőnyegek kézi tűzéssel készülnek, alapanyaguk pedig gyapjú és viszkóz. Több méretben rendelhetőek.

Scion vidám szőnyeg

Sünis szőnyeg

Mr Fox szőnyeg

Scion szőnyeg

Sárga Scion szőnyeg

Miroo

A Miroo szőnyegek teljesen új szabadságot adnak a vásárlóknak, ugyanis bármilyen formában és méretben rendelhetőek. Puha shaggy kollekció, melyben gyapjú, pamut és viszkóz hatású szőnyegcsaládok közül lehet megálmodni az egyedi méretű, formájú szőnyegeket. Természetesen szabvány méretben és padlószőnyegnek is rendelhető.

Miroo szőnyeg levél

Miroo szőnyeg amorf

Miroo szőnyeg egyedi méretre

Miroo szőnyeg design

Brink&Campman

A Brink&Campman holland gyár már több évtizede az egyik piacvezető szőnyeggyártó cég Európában és a világon. Minden évben meghökkentően friss színekkel és mintákkal rukkolnak elő a tervezők, melyek azután keresett termékek lesznek a designerek, stylistok, és a vásárlók körében. A szőnyegek kézi vagy gépi tűzéssel, csomózással, szövéssel készülnek. Alapanyaguk pedig gyapjú, akril, vagy ezeknek a keveréke.

Érdekessége még, hogy a kollekcióban megtalálhatóak a különleges, nem szabályos formák, amorf, ovális, „pixel hibás" szélek is, gyerek szőnyegeknél, pedig a maci, bálna, és színes , összeillesztett kavics formák, valamint magas minőségű modern és hagyományos mintájú, méretre készített futószőnyegek.

Brink&Campman holland szőnyeg

Brink&Campman holland egyszínű

Mintás szőnyeg

Színes szőnyeg ötlet

Kockás szőnyeg

Obsession

Az Obsession egy német vállalat, mely kézi és gépi szőnyegeket gyárt és gyártat 2012 óta. A tapasztalt és kreatív tervezőiknek köszönhetően hatalmas sikereket érnek el évről évre. Az Obsession szőnyegek ár-érték arányban kimagaslóak, nem beszélve a különleges és egyedi mintáikról. Személyes kedvencünk a Carnival típus, amely olyan finom puha, hogy az ember legszívesebben azon feküdne egész nap.

Obsession szőnyeg

Obsession faliszőnyeg

Szürke szőnyeg

 Obsession fonott szőnyeg

Böngéssz a Home Design Lakberendezés honlapján szőnyegeink között vagy látogass el hozzájuk Márvány utcai bemutatótermükbe személyesen!

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Elérhetőségeink:

Nyitva tartás: Hétfő: 10-19:45 között

Kedd-Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páratlan héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 | 06 70 609 3837 | 06 70 609 3836

Honlap: www.homedesignbuda.hu

Facebook: www.facebook.com/homedesign.buda

Instagram: www.instagram.com/homedesignbuda

Pinterest: pinterest.com/homedesignbuda