Home Design lakberendezési üzlet

A Home Design lakberendezési üzlet kínálatában tapéták, függönyök, szőnyegek, karnisok és szegélylécek széles választékát találod. Személyre szabott lakberendezési tanácsadást nyújtunk lakásokhoz, házakhoz és irodákhoz, mely során maximális figyelmet élveznek az Ön elképzelései és igényei. Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően biztos, hogy üzletünkben mindenkinek találunk olyan terméket, ami feldobja és szebbé teszi az otthonát, gyerekszobáját és irodáját!

Állandóan megújuló kollekcióinkkal igyekszünk elnyerni megrendelőink tetszését, új partnereink, vásárlóink bizalmát és elégedettségét. Az új kollekciónkat nem csak személyesen üzletünkben, hanem folyamatosan frissülő honlapunkon is megtekinthetőek. Legnagyobb forgalmazott márkáink: Designers Guild, Harlequin, JAB, Chivasso, Eijffinger, Scion, Laguna, Gardisette.

Designers Guild lakástextil

Mr Fox tapéta sárga

Virágos tapéták

Célunk az, hogy a megrendelő a legnagyobb megelégedettséggel nézzen körül otthonában, irodájában,  és hosszútávon örömmel használja a tőlünk megrendelt termékeket. Szeretnénk megkönnyíteni a mindennapjait azzal, hogy amikor arra az elhatározásra jut, hogy új függönyt, sötétítőt, padlószőnyeget vagy középszőnyeget vásárolna, mi már a tervezésnél segítségére legyünk a szaktudásunkkal.

Kompletten vállaljuk lakások, házak, irodák, közületi épületek függönyözését, tapétázását, árnyékolását, szőnyegezését. Lakberendezőink előre megbeszélt időpontban üzletünkben vagy otthonukban kedvező áron megtervezik lakások, irodák, nyaralók enteriőrjét.

Minőségi lakástextil

Rózsaszínű ombre szőnyeg

Luxus tapéta

Luxus kárpit

Tapéta gyerekszobába

Csíkos tapéta ötlet

Legyen a legkülönfélébb igény, mi azt Önnek felkutatjuk, legyártatjuk, házhoz szállítjuk és felszereljük, legyen az Budapesten, vidéken vagy akár külföldön.

Szeretettel várjuk Márvány utcai bemutatótermünkben!

HOME DESIGN Lakberendezés 

Cím: 1126 Budapest, Márvány utca 46.

Elérhetőségeink:

Nyitva tartás: Hétfő: 10-19:45 között

Kedd-Péntek: 10-18 között

Szombat (minden páros héten): 10-14 között

Telefon: 06 1 780 1216 | 06 70 609 3837 | 

Honlap: Home Design Buda

Facebook: www.facebook.com/homedesign.buda

Instagram: www.instagram.com/homedesignbuda

Vörös és fehér cica