A megfelelő stílusú és színvilágú festmények adják meg otthonunk egyedi, csak ránk jellemző atmoszféráját. A legszebb, legkarakteresebb festmények sem tudják azonban feldobni a harmónia nélküli belső teret. A rosszul kiválasztott képek pedig a legjobban megtervezett otthon hangulatát is elronthatják. Nagyon fontos, hogy bátran alkalmazzuk a kontrasztok adta lehetőségeket. Bármilyen rendező elvet találunk is ki, minden esetben legyünk mértékletesek.

Egyedi modern festmény keretben

Az otthonunkban található kiegészítők közül a képek talán a legfontosabbak, hiszen folyamatosan „szem előtt vannak”, befolyásolják a helyiség térbeli hatását, hangulatát, díszei az adott helyiségnek. Ha belépünk egy helyiségbe, a bútorok után a képeket látjuk meg elsőként, s ez mindjárt hatást is gyakorol hangulatunkra.

Modern festmény keretezett

Modern festmény keretezett

Modern festmény geometrikus minták

Az értékes műalkotások elhelyezése, és megfelelő megvilágítása igen fontos feladat. A festményekhez illő keretek kiválasztása pedig komoly körültekintést igényel.

Vitorláshajó festmény

Festmény virágszirmok

Modern festmény homokos tengerpart

Modern festmény virág

Minden esetben tervezzük meg előre, hogy melyik falfelületen milyen képet szeretnénk látni. Természetesen itt fontos a méret, a szín és a stílus pontos meghatározása. A képek falra helyezésénél ne feltétlenül a szimmetriát tekintsük egyedüli támpontnak, inkább a színek és a formák egyensúlyára törekedjünk. Legtöbbször előforduló hiba, hogy a képeket túl magasan vagy nagyon alacsonyan helyezik el. Ennek elkerülése érdekében tegyük a képeket szemmagasságba. A kisebb képeket két-három sorban is felakaszthatjuk egymás alá, de elszórtan is elhelyezkedhetnek a falon.

Festmények egyedi igények szerint egyedi méretben

Megrendelőink közül egyre többen szeretnének egyedi, csak az ő otthonukban található, oda tökéletesen illeszkedő festményeket, dekorációs képeket, ezért kérésre egyedi tervezést is vállalunk. Ilyenkor a helyszíni felmérést követően a grafikai tervezések bemutatása, és kiválasztása után egy pontos látványtervet készítünk. Ezután már könnyű feladat a megfelelő képet kiválasztani. Ha megtaláltuk a nekünk tetsző képet, sor kerülhet a festmény vagy művészi dekorációs kép megalkotására.

Egyedi számítógép tervezésű festmény

Számítógéppel tervezett festmény

Több képből álló festmény együttes

Modern nonfiguratív festmény

Egyedi modern festmény keretben

A kép készülhet selyemre, művészvászonra vagy művész papírra. A keretezés történhet hagyományos módon, vakrámára feszítve vagy üveg alatt paszpartuval. Képek rendelése, illetve további információk magánszemélyeknek, lakberendezőknek, belsőépítészeknek:

Lakberendező segítségét kéri kőburkolata kiválasztásához? Lakberendező kolléganőnk szívesen segít a belső és a külső terek kialakításában és igényének megfelelő berendezésében.

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.

e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!