Bár a nagyobb mértékben alkalmazott fehér szín már önmagában is könnyed légkört teremt, meleg árnyalatú parkettával és faburkolattal párosítva még barátságosabbá tehetjük a lakásbelsőt. A világos tónusú fapadló és nyílászáró egységesítése ideális választás, mert engedi érvényesülni a halvány színvilágot. A kevés színből összeállított enteriőrökben a kiegészítőknek fontos szerep jut. Most egy ilyen különlegességet szeretnénk mutatni.

Mivel mindkét ház sok természetes fényt kap, ezért olyan ütős térelválasztó elemet kellett találni, ami ugyan magára irányítja a figyelmet, de a háznak ezt az adottságát nem töri meg. Az üvegfüggöny tökéletes választásnak bizonyult, hiszen egy attraktív és feltűnő látványelem, mely engedi a fény beáramlását, fényvisszaverő tulajdonságának köszönhetően egyenesen visszatükrözi azt, így a tér még világosabb és szellősebb lesz. Természetes anyagokkal való párosítása pedig a különböző felületek és tónusok finom kapcsolatát erősíti. Kifinomult anyaga az egyik házban a nappali és az étkező csillárjaiban, a másik házban pedig a lépcsőben, a pultlapban, a mozaikban, valamint az étkezőasztalban köszön vissza.

Mindkét házra jellemző a könnyed, nőies lakberendezési jegyek megjelenése. Az első házban az elegáns, lágy vonalak közé tökéletesen illeszkedik a rusztikus felületű fehér márványból készült mediterrán kőburkolat, mely keretet ad az üvegfelületeknek. A lágy, krémes árnyalatú onyx falburkolat - mely a második házban több felületen is visszatér -, tökéletesen harmonizál a meleg tónusú bútorokkal, és bár a fehérhez hasonlóan kiemeli a kontrasztos színeket, annál mégis természetesebb hatású, optikailag pedig tágítja a teret.

Falba épített tolóajtó ötlet

Ajtókeret ajtó nélkül

Modern elsőzoba berendezés háznál

Üvegfüggöny dekoráció nappaliban

Olasz üvegfüggöny dekoráció vásárlás

Üvegfüggöny ár Budaörs Mediterrán Építőház

Fehér dekorburkolat konyhaszigeten

Modern fehér bőr sarokkanapé

Elegáns nőies étkező és konyhabútor

Fehér konyha magasfényű padlólapokkal Mediterrán Építőház

 Második ház

Üvegfüggöny dekoráció Mediterrán Építőházból

Üvegfüggöny olasz design Mediterrán Építőház

Üvegfüggöny egymásba kapcsolódó szemek

Konyhasziget természetes kőburkolattal

Étkező természetes kő dekorburkolattal

Indirekt falvilágítás étkezőben

Természetes kőburkolat Mediterrán Építőház

Konyhasziget természetes kőburkolattal fehér bárszékkel

Pihenőszoba mediterrán stílusban természetes kőburkolatokkal

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.

e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!