Az első, a második vagy a többedik ingatlan megvásárlása is mély nyomot hagy a szerződéssel, a költözéssel együtt. Felújítunk, takarítunk, festünk, vagy mindezt szakemberekkel csináltatjuk, majd megvesszük álom bútorainkat, csinosítgatjuk szobáinkat, hogy minden tökéletes legyen. Ugyan ki gondol ilyenkor a riasztórendszerre?! Pedig nem csak megszerezni, de megtartani is tudni kell a tökéletes otthont.

A tökéletes és biztonságos otthon megteremtése kifizetődő, de fáradságos munka. Rengeteg időt, pénzt és energiát igényel. Legalábbis ezt mondják az emberek. De ez azért a biztonságot ma már egészen megfizethető áron is megkaphatjuk. 

Söni Kft. Távfelügyelet

Minden otthon számára fontos, hogy védelmet kapjon! Hogy ez a védelem átgondolt, költséghatékony és megfelelő színvonalú legyen. Hogy a riasztó ne egy dizájnos bútordarab, hanem egy jól funkcionáló szolgáltatás legyen. Ha Ön szerint is mindent megér az a béke, amikor a munka végeztével hazaérünk biztonságosnak hitt otthonunkba, akkor jó, ha tudja, hogy ez gyorsan elillanhat egy betörés alkalmával. Ilyenkor jönnek a kérdések: Miért nem voltam előrelátóbb? Miért nem figyeltem jobban? Miért nincs riasztóm, vagy miért nem működött? És még sorolhatnánk.

Sok-sok cég működik Magyarországon, aki vagyonvédelemmel foglalkozik. De annak, aki Pakson vagy környékén él különösen jó a helyzete, mert rájuk a Söni 2001 Kft. vigyáz. Ők lassan 20 éve őrködnek Paks és környéke felett. Vagyonvédelmet és kaputechnikát kínálva azoknak, akiknek fontos a biztonság és a megelőzés is!

Schönhardt Pál ügyvezető szerint, aki úgy gondolja, hogy ő soha nem válhat betörés áldozatává az téved. „Sokszor elég néhány egyszerű kérdést feltenni valakinek, hogy rájöjjön, nem fordít elég gondot a vagyonvédelemre. Mikor ellenőrizte utoljára a betörésvédelmi rendszer korszerűségét? Kamera, high-tech kütyük vannak már a lakásban, de ha látja a problémát, tudja kinek szóljon? Ki fog intézkedni? Van-e Önnek távfelügyeleti szolgáltatása? Egyáltalán biztonságban érzi magát? Sokan úgy gondolják, hogy a távfelügyeleti szolgáltatás drága, pedig nálunk egy 24 órás biztonsági szolgálat mindössze annyiba kerül, mint egy csésze kávé naponta (néhány ezer Ft/hó). Amennyiben valakinek már van riasztórendszere az ingatlanban mi (Pakson és környékén) díjmentesen rákötjük távfelügyelet központunkra, amennyiben nincs, a Söni 2001. Kft. beszerelést is vállal (külön ügyelve a fúrás-faragás utáni takarításra).”

Betörő ellen távfelügyelet

A Söni 2001. Kft. ügyvezetője arra is felhívja mindenki figyelmét, hogy az elavult rendszerek vagy a korszerűtlen riasztórendszer pont annyira veszélyes, mintha nem is védene bennünket és értékeinket semmi! Mivel a bűnözők repertoárja sajnálatos módon egyre bővül, újabb és újabb eszközöket, módszereket vetnek be céljaik eléréséhez.

Schönhardt Pál szerint az apróságokra is érdemes figyelni. Hiszen ma már vannak vezeték nélküli riasztószettek, amik például kifejezetten családi házak védelmére lettek kitalálva. Ezek telepítése gyorsan kivitelezhető, nem jár vezetékezéssel, nincs kosz és fúrás-faragás sem! Ha valaki sok pénzt költ, sok pénzt fektet be új családi ház építésébe, akkor fontos, hogy tudatosan, előrelátóan építkezzen és a nehezen megszerzett vagyonát megvédje, biztonságban tudja. Nem szabad elfelejteni, hogy a biztonság a kapuknál kezdődik!

Sokan azt sem tudják, hogy a tűzjelzőt össze lehet kötni a betörésvédelmi riasztókkal vagy, hogy a betörők soha nem ad-hoc jelleggel törnek be egy ingatlanba. A kiszemelt helyszínt az elkövetés előtt felderítik, megfigyelik az ott lakók szokásait. Még azt is, hogy az adott házban milyen biztonsági rendszer van. Azt már egy nem túl profi betörő is felderíti, hogy az adott házban van-e kamera és/vagy riasztó és/vagy kutya, netán csak „a kulcs a lábtörlő alatt” szintű vagyonvédelem.

„Mi arra vagyunk a legbüszkébbek – mondja Schönhardt Pál –, hogy közel 20 éve állunk komplex vagyonvédelmi szolgáltatásokkal Paks és környéki partnereink rendelkezésére. Illetve, hogy a közel 20 éves működésünk alatt, egyszer sem volt példa arra, hogy ügyfeleink betörés áldozatává váltak volna. Mert éles helyzetben nem volt olyan eset, hogy a rendszerünk csődöt mondott volna.

A mai világban fontos, hogy megbízható, pontos, precíz szolgáltatást vegyünk igénybe és megtörténjen a korszerűtlen riasztórendszerek cseréje. A riasztórendszer ellenőrzése során érdemes nem csak működésében ellenőrizni, hanem tesztelni is a rendszert! Egyáltalán nem mindegy, hogy proaktív, aktív vagy passzív stratégiát választunk! A kivárásnak súlyos vagy akár helyrehozhatatlan következményei is lehetnek! Amennyiben valaki Pakson vagy környékén él és érdeklődik a szolgáltatás felől, jó, ha tudja, hogy a Söni 2001. Kft. ingyenesen vállal helyszíni felmérést, továbbá személyre szabottan ajánlja a legkedvezőbb lehetőséget. Cserébe, nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket, anélkül, hogy minden kis nesztől összerezzennénk. 

Söni Kft. 

7030 Paks, Kereszt u. 13.

Telefon/Fax: 06 75/421-331
Mobil: 06 70/336-5520

E-mail: soni@soni.hu

Weboldal: www.tavfelugyeletpaks.hu

Facebook oldal: Facebook.com/Soni2001Kft/