IDdesign karácsony

Idén is elérkezett az Advent, a várakozás időszak és napokon belül itt a Karácsony is. Sok ember számára élmény az ajándékok kiválasztása és azok megvásárlása is. Néhányan viszont kevésbé lelkesek, mert azon férfiak számára, akiknek már szinte mindenük megvan, kihívást jelent egy szép és tényleg örömmel eltöltő karácsonyi ajándék megvásárlása. Az IDdesign segít neked is abban, hogy könnyebb legyen megtalálni a férjünknek, barátunknak, édesapánknak, a család többi férfitagjának a tökéletes ajándékot. 

IDdesign tányérkészlet
 IDdesign pohár készlet
 Falióra IDdesign

IDdesign vágódeszka

Kék díszpárna IDdesign

Szürke díszpárna IDdesign

Ajándékötletek 10.000 Ft alatt ⇒ 

A lakberendezésért és az idényes környezetért rajongó férfi részére tökéletes ajándék lehet pár kiegészítő a lakásába, ami karakteressé teheti a szobát. Ajándékozz egy design függőlámpát, vagy egy kisebb méretű fotelt, vagy puffot a nappalijának kedvenc sarkába. Egy elegáns koktélos, pezsgős készlet, vagy füstösebb árnyalatú pohárkészlet is biztosan elnyeri majd a tetszését és a közös étkező éke lehet a jövőben.

Ajándékötletek 20.000 Ft alatt ⇒ 

Kék puff IDdesign

Fém falipolc IDdesign

Üveg és fém lámpa IDdesign

Ajándékötletek 50.000 Ft alatt ⇒ 

Kék takaró IDdesign

IDdesign olvasófotel

Kerek asztal fém lábbal

Ha férjed vagy a párod ebben az évben megérdemelne egy extra nagy ajándékot, akkor vegyél neki egy kényelmes bútort, ahol a szabadidejét kellemesen eltöltheti. Ha idén home office állomást is ki kellett alakítani, akkor tedd kényelmesebbé a dolgozószobáját, ahol ebben az évben annyi időt töltött. 

Ha nem tudod mivel lepd meg szeretteidet, válassz az ajándékkártyáink közül:

Ajándékkártya - IDdesign

Keresd fel az IDdesign weboldalát, és ismerkedj meg a bútorokon a túl a széles lakásdekorációs termékekkel is!  A biztonságos vásárlásért válaszd az IDdesign webshopját! 

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701