Sajtszeletelő készlet

Tálaláskor az ízek és az illatok egyszerre alkotnak egységet a színekkel és formákkal. Ha mindezt előre jól megterveztük, akkor így hatunk egyszerre több érzékszervünkre, és hozhatjuk létre az érzékeinkre gyakorolt hatások tökéletes összhangját.

Kinek ne esne jobban egy finom vacsora, ha a körítés is tökéletes. Egy szép és harmonikus tálalással megfelelő hangulatot tudunk becsempészni az étkezőnkbe. Az egyes fogások közben az élmény is fokozódik, amit egy szép formájú evőeszköz, egy kecses pohár vagy egy szép tál nyújthat. 

Ha szépen és ízlésesen terítjük meg asztalunkat, a megfelelő hasznos és design kiegészítőkkel díszítve az étkezést, akkor azzal azt sugalljuk, hogy nem csupán táplálkozni szeretnénk, hanem minőségi időt fordítunk a családi vacsorára. 

Pezsgőhűtő tál

Ismerjük meg a cikkünk főszereplőit, akik a formatervezett és funkciójában is rendkívüli asztali kiegészítőket prezentálják nekünk. Számos szép konyhai kiegészítőt találunk ehhez a Blomus német gyártó katalógusában. Ha már a terítésről beszélünk, akkor fontos kiemelni a Blomus Pilar étkészletét, melynek minden egyes darabja igazi műalkotás. A matt külső felület és fényes belső felület tökéletes összhangja igézi a szemeket, és ezt a hatást csak fokozza a divatos színválaszték és egyedi formavilág. 

Formatervezett konyhai kiegészítők

Design kiegészítők a konyhába, citromprés

Azoknak aki szeretik a kiváló borokat, nincs is szebb látvány, mintegy stílusos és modern dekantálóval tálalni a finom nedűt. Erre a célra válasszuk a Blomus Alpha vagy Delta dekantálóját.

Dekantáló és sószóró, borsszóró

Egy szép terítő, egy mutatós pohártartó, egy gyönyörű üveg vagy kristálypohár, egy design üveghűtő is feldobhatja vacsora asztalunkat, bármilyen elegáns és hasznos kiegészítő szerves részesévé válhat az étkezésnek. Ezek a stílusos design kiegészítők már a tálalás előtt, főzéskor is feltűnnek egy só-bors szóró vagy egy szép ecet és olajkiöntő formájában. Erre tökéletes választás lehet akár a Salpi só- és borsszórója, vagy a hozzá színben passzoló Olvigo ecet- és olajkiöntő. A Salpi só-és borsőrlő különlegessége nemcsak a krém-bézs és világos szürke-antracit divatos színvilága, hanem puha tapintása, egyszerű, elegáns vonalvezetése és magas minősége, mely új dimenzióba repíti a konyhai kiegészítők világát.

Süteményes kínálótál

Kétszintes kínálótál

Gyümölcsöstál

Blomus üveg konyhai kiegészítők

Kerámia tálak és edények

Tányérok és szószostál

Tea és kávézó szettek

Blomus vágódeszka és konyhai kiegészítők

A találás során legyünk formabontók és kísérletezők! Bátran használjunk olyan extravagáns tálalási alapokat is, mint a fadeszka, műkő vagy akár egy ázsiai asztalokat idéző üveg forgó tálaló. Ha meghitt vagy romantikus vacsorát terveztünk, akkor a hangulatot tovább fokozhatjuk. Elhelyezhetünk az asztalra egy szép gyertya- vagy mécsestartót is, vagy egy kellemes desszertes tálat is teli finom apró süteménnyel.

Szürke kerámia étkészlet, pohárkészlet

Design evőeszköz

A szépen előkészített asztallal teremtsünk harmóniát, szenteljünk időt egymásra is az étkezések alkalmával, hagyjuk magunk mögött a technikát és a rohanó hétköznapokat, mert ezt mindenki mindenki megérdemli a pihenést és odafigyelést. 

Silentdesign

Silentdesign Lakberendezési webáruház

Címünk: 2040 Budaörs, Károly király út 60.

Hétfő-péntek: 8:00-16:00 óráig

Időpont egyeztetés és információk:+36705040778

www.silentdesign.hu

Több száz termékünk megtekinthető a Lakberinfo termékkeresőjében is!