Aki részt vett már színtanácsadáson – ahogy Lehoczky Léna lakberendező is - ráébredhetett, hogy melyek az ő színei. Van, aki ösztönösen jól válogat; van, akinek kell egy kis iránymutatás. Az otthonod színeinek megtalálásban tökéletes támogatást nyújt Léna. 

A világos tavasz színei

A Színtípus Otthonok elmélet és gyakorlat kompatibilis bármely trenddel vagy stílussal. Továbbá, mivel színeink végigkísérnek bennünket az életünk során, ezzel a gyakorlattal a modern fenntarthatósági elvárásoknak is megfelelhetünk.

 

Léna Beleszeretős Otthonok videósorozatában bemutatja mind a 12 színtípus otthonát. A tavasz típusok közül ezúttal a Világos Tavasz Otthonába enged betekintést, végigvezetve minket a nappalin, hálószobán, keresztül a konyhán át a fürdőbe. Láthatunk válogatásokat tapétákból, textilekből, csempékből és ihletet meríthetünk a gyönyörűen berendezett enteriőröket fotóit nézegetve.

Világos tavasz színpaletta

A Világos Tavasz típus otthona az újraéledő természet évszakára emlékeztet. Amikor kibújnak a friss csírák, bimbózni kezd az aranyeső, a nárcisz. Kirügyeznek a fák: a cseresznyefa, a magnólia, a mandulafa. Mindent átjár az új élet lágy, üde, porhanyós fénye. 

Korallvörös kanapé

Világoskék falszín

Mályva színű bársony kanapé

Klasszikus lakberendezés

Világos és meleg színeket alkalmazunk, melyek nem markánsak, inkább finomak: barackrózsaszín, eper, görögdinnye, koral, flamingó, világos fűzöld, lime, mentol, halvány türkiz, halvány búzavirág, halvány orgonalila, ametiszt, pasztelles szilva, halvány napsárga, vanília, karamell, sárgadinnye, lazac. Itt nem kell feltétlenül sok szín, és a minták is finomak, alacsony kontrasztúak. 

Natúr színű bútorhuzatok

Rózsaszín tapéta alapszín

Konyha tavaszias színekkel

Lila fal hálószobában

Fehér lerakóasztal

A semleges színek közül a nude, pezsgő, krém, teveszőr, meleg szürke, középbarna, a sötét színek közül a tengerészkék jöhet szóba. 

Tavaszias pasztell színek

Hálószoba zöld párnákkal

Lila fürdőszoba

A YouTube-on a Beleszeretős Otthonok sorozat epizódjaiban mind a 12 színtípus otthonát megismerhetjük. 

Lehoczky Léna Design

Lehoczky Léna lakberendező 

www.lehoczkylena.com

Telefon: +36 20 959 9007
E.mail: lena@lehoczkylena.com