Élénk tavasz otthon színei

 

Léna felismerte, hogy a 12 évszak/színtípus elmélet - melyet alapvetően színtanácsadások során alkalmaznak megjelenésünk fejlesztésére – beemelhető a lakberendezésbe. Így személyes színeink, melyek velünk harmonizálnak, az otthonunkban is körbevehetnek bennünket, ezzel teljes összhangot teremtve. A Színtípus Otthonok elmélet és gyakorlat kompatibilis bármely trenddel vagy stílussal. Továbbá, mivel színeink végigkísérnek bennünket az életünk során, ezzel a gyakorlattal a mai fenntarthatósági elvárásoknak is eleget tudunk tenni. 

ISMERD MEG AZ ÉLÉNK TAVASZ OTTHON SZÍNEIT! 

Léna videóiban az adott színtípus képzeletbeli otthonába kalauzol bennünket: ebben az esetben az Élénk Tavasz nappaliba, hálószobába, konyhába és fürdőbe. Láthatunk részleteket is, tapétákat, textileket, dísztárgyakat, csempéket. Olyan praktikus ötleteket kapunk, amelyek segítségével hosszú távra berendezhetjük otthonunk. 

Élénk tavasz színpaletta

Pop art kép

Ahogy Léna a videóban is fogalmaz, az Élénk Tavaszról egy trópusi, mediterrán világ jut az eszébe. Láthatjuk magunk körül az élénk színű madarakat, az extrém trópusi virágokat. Vagy egy karnevál színei juthatnak az eszünkbe: átjár az új élet friss fénye, a napsugár melege.

Színes nappali

Lehoczky Léna lakberendező munkája

Piros lépcsőkorlát

Az Élénk Tavasz otthonban tehát ezeket a színeket használjuk: élénk, vibráló, meleg, kontrasztos és kifejezetten vidám színek: élénk piros, vad pink, barbie rózsaszín, élénk lime, smaragd zöld, fűzöld, királykék, élénk türkiz és azúr, tengerészkék, éjkék, rikító lila, püspöklila, ultraviola, igazi citromsárga, nárcisz, tulipánsárga, kanári sárga, répa, mandarin, körömvirág, büdöske, korall. A semleges színek közül a hófehér, csontfehér, elefántcsont, nude, meleg szürke, sötétbarna, palaszürke, fekete. 

Kék és zöld színek az otthonunkban

Színes ágynemű ötlet

Sárga fehér fürdőszoba

Limezöld fürdőszoba

Lila fal fürdőzobában

Piros fal fürdőszobában

Lakásdekoráció színekkel

Kék konyha és piros hűtőszekrény

Zöld ágy fejvég

Virágos ágyfejvég

Türkiz ágy fejvég

A YouTube-on a Beleszeretős Otthonok sorozat újabb és újabb epizódjaiban mind a 12 színtípus otthonát megismerhetjük. 

Lehoczky Léna Design

Lehoczky Léna lakberendező 

www.lehoczkylena.com

Telefon: +36 20 959 9007
E.mail: lena@lehoczkylena.com