A PPG Trilak ma bejelentette, hogy 2025 az Amethyst Shadow (PPG1046-7) lesz Az év színe 2025-ben. Ez egyike azoknak a gyönyörű, élénk színeknek, amelyek megjelenése a felhasználás helyétől függően változik. Ha kontrasztos megjelenést szeretnénk a helyiségeinkben, akkor izgalmas választás lehet ez az árnyalat, ami a natúr lakberendezési kiegészítőkkel is egységet alkot. 

Trilak én színe Amethyst Shadow

Ha sok természetes fény van a szobában, a szín világosnak és tompának tűnik, míg egy sötétebb helyiségben gazdagnak és szinte szilvaszínűnek. Az Amethyst Shadow-t A PPG Trilak a HÉRA és a TRINÁT márkákban is bevezeti. 

"Mivel a szín a fénytől függően változik, ez a varázslatos árnyalat néha lila, néha bordó" - mondta Bartha-Szabo Enikő, a PPG Trilak Csehországért, Szlovákiáért és Magyarországért felelős marketing igazgatója. "Az ametiszt árnyalat titokzatossá és varázslatossá válik, ha hasonló színű bútorokkal és lakberendezési kiegészítőkkel kombináljuk, míg világos neutrális színekkel párosítva északi, szigorú és egyszerű stílust teremt."  

Az Amethyst Shadow olyan meghitt hangulatot teremt, amely nyugalmat és mélységet áraszt, ezért a PPG Trilak szakértői elsősorban a nappaliba vagy az étkezőbe javasolják. Ugyanakkor ez a szín a hálószobába is alkalmas, mivel segít elérni azt a visszafogott és nyugodt hangulatot, amely lehetőséget biztosít a minőségi alvásra és így nagyon fontos a mentális jólét szempontjából is.

Sötétebb falszín ötlet

Az Amethyst Shadow mind a Héra beltéri festékekkel, mind a Trinát zománc és fedőfestékekkel színezhető. 

A PPG (NYSE:PPG) minden nap olyan festékeket, bevonatokat és speciális anyagokat fejleszt és gyárt, amelyekben a vásárlók 140 éve megbíznak. A pennsylvaniai Pittsburghben található központú vállalat több mint 70 országban működik, és 2023-ban 18,2 milliárd dolláros nettó árbevételt jelentett. Kreatív és innovatív megoldásokkal segítünk ügyfeleinknek a legnagyobb akadályok leküzdésében is. Az építőipar, a fogyasztási cikkek, az ipar, a szállítás és az utángyártás területén tevékenykedő ügyfelek fordulnak hozzánk. A PPG-vel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.ppg.com weboldalra. A Héra és a Trinát a PPG Trilak védjegyei.

Látogasson el weboldalunkra is: www.ppgtrilak.hu