Aquaclean bútorszövet a Home Designban

Üzletünk dolgozói is kaptak már szívbajt, amikor a frissen megvásárolt, gyönyörű vajszínű kanapéra mászott fel éles karmaival kapaszkodva az esőből hazatérő kiscica. Ezekre a problémákra kínál megoldást az Aquaclean bútorszövet, mely kifejezetten a házi kedvencekkel együtt élőknek készült. Ez a speciális kollekció abban segít, hogy a kanapé folt, karcolás és szagmentes maradjon.

A karcolásokat az innovatív, szintetikus szálbevonat segít megelőzni, mely megakadályozza, hogy a szövött szálak közé behatoljon az állatok körme, és amikor húzná ki a körmeit a szálak között, nem tudja majd elszakítani a bútorszövetet. A hagyományos bútorszövetek védőréteg nélküliek, így az állatok könnyen szakadást tudnak rajta okozni.

Aquaclean bútorszövet szerkezete

Aquaclean bútorszövet a macskakarom ellen

Másik fontos előnye az Aquaclean szövetnek, hogy ez az anyag csak vízzel is tisztítható, így gyorsan és egyszerűen lehet eltávolítani belőle a foltokat.

Az Aquaclean bútorszövet taszítja az állatszőrt, mert antisztatikus anyagból készült. Az persze megtörténhet, hogy a kanapé oldalára tapad a szőr, de ezek egy nedves kendővel vagy porszívóval távolíthatóak el könnyedén. Nem utolsó szempont, hogy ez a bútorszöveg széles színválasztékban, egyszínű és nyomott mintás változatban is létezik. Tekintse meg a teljes kollekciót Márvány utcai Home Design üzletünkben!

Kiváló minőségű Aquaclean bútorszövet

Aquaclean bútorszövet innováció

Aquaclean bútorszövet a Home Designban sok színben mintákkal is

Aquaclean bútorszövet ami vízzel tisztítható

Aquaclean bútorszövetek modern és klasszikus mintákkal

Aquaclean bútorszövet mintasálak

Forgalmazza:

Home Design Lakberendezés

1126 Budapest, Márvány utca 46.

telefon: 06 1 783 7007 - 06 70 609 3837

           web: www.homedesignlakberendezes.com