A szőnyegek tökéletesen illeszkednek a cég gyönyörű tapéta, függöny, és bútorszövet, de ezen felül még az előző évek, és más DG kollekciókhoz is tökéletesen párosíthatóak.

Designers Guild szőnyeg, függöny, lakástextil

A szőnyegeket néha egyszerű, de mégis rafinált finom színek, máskor pedig bátor nagy virágos motívumok, csodás tone-in tone vagy kontrasztos geometrikus minták jellemzik. A Royal Collection külön csoportot képez a kollekción belül. A klasszikusan elegáns szőnyegek kúriák, nagy polgári otthonok miliőjére emlékeztet bennünket, de gyakorlatilag bármilyen szobába, irodába helyezzük el, annak hangulata rögtön elvarázsolja az oda látogatókat. Itt a múlt találkozik, míves mesterséggel, melyet elegyítettek a modern technológiai újdonságaival, és frissítették a modern lakberendezés követelményeihez.

Érdemes bemutatótermünkben is áttekinteni a választékot, mert valóban szemet gyönyörködtető ez a kollekció, az üzletünkben lévő fogásminták finom tapintása pedig mindig meglepi az érdeklődőket. A Designers Guild gyermekszőnyeg választéka színes, bájos és vidám. Olyan darabok, amelyek elnyűhetetlenek, így tovább ajándékozhatóak a család és barátok között is.

Szürkés, semleges színű szőnyeg polgári otthonba

Kékes, zöldes designers Guild szőnyeg és bútorszövet

Fekete és natúr mintás szőnyeg kollekció

Jégkék és füst színű egyszínű szőnyeg

Apró mintás és levél mintás szőnyeg

Barokk mintás kék szőnyeg

Natúr színű szőnyeg hajpadlón

Geometrikus mintás finom szőnyeg

Gyerekszobai szőnyeg megoldások:

Bálnás, halas gyerekszobai szőnyeg

Tarka, színes gyerekszőnyeg ötlet

Forgalmazza:

Home Design Lakberendezés

1126 Budapest, Márvány utca 46.

telefon: 06 1 783 7007 - 06 70 609 3837

            www.homedesignbuda.hu