Jieldé francia lámpák

„Egyszerűen hasznos, szép és kellemes”. Így jellemezte a stílust a lámpagyár megálmodója, Jean-Louis Domecq.

A lámpagyár nem véletlenül Franciaországban jött létre, hiszen a stílus a XIX. századi Párizsból ered. A loft szó eredetileg padlást jelent,  ami  a művészek kedvenc élettere volt. Ennek ellenére mégis inkább Amerikában terjedt el az 1960-as években, amikor is a nem ritkán kis pénzű művészek elhagyott gyárépületeket kezdtek elfoglalni. Később divatossá váltak ezek a  lakások, és ma már nemcsak az elhagyott üzemekből alakítanak ki loft lakást, hanem kifejezetten loft lakásokat építenek.

Krómozott Jieldé lámpa

Jieldé lámpa Lumiart Budapest

Jieldé lámpa ólomüveg ablak előtt

Festett Jieldé lámpa

Állítható Jieldé állólámpa

A Jieldé lámpakollekció számos formában elérhető. Asztali lámpákat és állólámpa változatokat ugyanúgy találunk mint falikarokat, és olvasólámpákat. A jellegzetes hosszú láb többféle irányba forgatható, így bármikor egy újabb állásba helyezhetjük, ha valami mást szeretnénk megvilágítani. A fémes alapszíneken túl számos élénk színben is rendelhető, mert ez a lámpa a formájával és franciás „különc” megjelenésével szeretné magára felhívni a figyelmet.

A Jieldé lámpákat keresd a Luminart óbudai bemutatótermében. Legyél gazdagabb egy design lámpával és egy igazi vizuális élménnyel!

Koptatott hatású Jieldé lámpa vintage stílushoz

Piros mennyezeti Jieldé lámpa

Összahajtható Jieldé lámpa

Narancssárga Jieldé lámpa

Fém színű Jieldé asztali lámpa

Forgalmazza:

LUMINART Lámpastúdió


Budapest, 1037, Bokor u. 2-4.

Tel: 06 1 436 0052

Mobil: (+36) 20 947-7198

www.luminart.hu

 Jieldé lámpa az Eiffel torony mellett