Egyedi méretű szőnyegek étkezőbe - Leguan

Már megszoktuk a bemutatótermi vagy online vásárlásaink során, hogy a szőnyeg az mindig fix méretű, adott a színe, és vagy el tudjuk helyezni a kívánt területen vagy nem. A Leguan Burkolatok a példás darabszőnyeg választékát egy új szolgáltatással, az egyedi méretben rendelhető szőnyegekkel egészítette ki. Remek lehetőség ez arra, hogy a tökéletes arányok mellett a kész méretet mi határozhassuk meg, így biztosan a megfelelő méretű szőnyeg kerül majd a kanapé elé, vagy éppen az előszobába. 

Egyszínű szőnyeg egyedi méretben - Leguan

Egyedi méretben rendelhető szőnyegek - Leguan

Első lépésben javasoljuk, hogy keresse fel a Leguan megújult weboldalát és webshopját, ahol külön menüpontban találhatóak az egyedi méretben rendelhető túlnyomóan egyszínű és mintás szőnyegek. 

Minden egyes darab mellett találunk egy árat és egy kalkulátort. Az ár, az adott szőnyeg m2 árát mutatja. A kalkulátorba beírva a kívánt hosszúságot és szélességet azonnal megkapjuk a végleges egyedi méret árát. A szőnyegek a kívánt méretre elkészítve érkeznek, a széleket pántolásos technikával dolgozzák el. Amennyiben elfogadjuk az árat, helyezzük a terméket a virtuális kosárba és kezdjük meg a vásárlást! 

Szegett szőnyeg egyedi méretben - Leguan

Egyedi méretű szőnyegek akár kör alakú is - Leguan

Amint elkészült a szőnyegünk, az ügyfélszolgálat tájékoztatást küld róla. Személyes átvételre van lehetőség a MAXCityben a Leguan Burkolatok bemutatótermében. Szállítási díj ellenében az ország bármely pontjára kézbesítjük a csomagot. Az alábbi válogatással szeretnénk kedvet csinálni az új szőnyeg vásárlás előtt állóknak, valamit szeretnénk lakberendező ügyfeleink figyelmébe is ajánlani. 

Leguan szőnyeg

Leguan Exclusive - MAXCity

Cím: 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a, MAXCity Földszint - 029 Térképen 
Telefon: 06 23 /418-197
Mobil: 06 30 /446-8952

www.leguanburkolat.hu