Az "előtte" állapot

Kertépítés előtte utánaKertépítés előtte utánaKertépítés előtte utána

Kertépítés előtte utánaKertépítés előtte utánaKertépítés előtte utána

Figyeltünk a meglévő növények megmentésére, későbbi visszatelepítésére,és közben a kerti utat és a burkolatot is kialakítottunk lazac színben, ami jó választásnak tűnt a ház színét kiegészítve.. Az út egyik oldalán a sziklák és az éppen hajtani készülő rózsák jól megfér a a másik oldalon elterülő folyami kaviccsal . Az öntözőrendszer telepítése fontos volt a növények optimális és kiegyensúlyozott fejlődéséhez, ami víztakarékos megoldás is egyben, mert jmegfelelő időben a megfelelő területre juttatja el a vizet.

Az üdítő "utána" állapotok

Járdaépítés térkő burkolatJárdaépítés térkő burkolat

Kerti öntözőrendszerKerti pad

Fa kerti bútor garnitúrakerti faház

A kerti út végére érve eljutunk a teraszhoz, amit cölöpökkel támasztottunk meg. A föld szintjét megemelve és a teraszt kibővítve új látványt varázsoltunk , a kert régi növényeit és egyéb kiegészítőit is felhasználva.

Előkert tervezéseFa kerti bútor szett

Kerti törpeFa kerti bútor garnitúra

A teraszról a kert felé gyönyörű látvány fogad minket. Rendezett és jó kialakított ápolt kert, ahol a térburkolatot kerti tipegő váltja fel.

Kerti bútor rönkfaKerti tipegő kő

Kerti dekorációKő növénytartó

A kerti pihenő folytatása a játszótér és a gyerekeknek elhelyezett kosárpalánk, homokozó, amelyek remekül passzolnak a kora tavasszal kialakított kertünkbe. Végül néhány kép, amely a kert hangulatáról árulkodik.

Kertépítés előtte utánaKerti dekoráció

Kerti törpe talicskávalKerti főzőhelyJárdaépítés térkő burkolat

Érdekességként egy panorámakép az elkészült kertről:

Kerti panorámakép

Írta: Spiegel Ákos
Fotó: Radácsi Péter

www.s-d.hu