Robotmow fűnyíró

A Robomow robotfűnyíró család

A Robomow robotfűnyíró család mindezt lehetővé teszi az Ön számára. Ön pihen, ő füvet nyír... A Robomow egyet jelent a kényelmes fűnyírással. Lenyírja a füvet, amíg Ön pihen vagy egyéb más teendőkkel foglalkozik. A Robomow minden olyan kertet képes lenyírni, melyet a hagyományos benzines, vagy elektromos fűnyírók levágnak. A pázsit mindig úgy fog kinézni, mintha frissen nyírta volna le, minden nap.

A Robomow a hagyományos fűnyírókhoz képest jobban mulcsozza a levágott füvet. Nincs szükség a levágott fű összegyűjtésére, megspórolhatja akár az öntözés és a műtrágyázás 25%-át.

  • Automatikus, előre időzített indulás a dokkoló állomásról (csak RL2000 és RM400 modelleknél)
  • Szegélynyírási mód, a pázsit széleinek nyírásához
  • Nincs szükség a levágott fű összeszedéséhez
  • Nincs több fűnyírással töltött hétvége
  • Fű tápanyag visszaforgatás - értékes tápanyag és víz kerül vissza a pázsitba
  • A vágókések precízen, 5800-as percenkénti fordulatszámmal nyírják a pázsitját
  • Felhasználó által kezelhető lopás elleni védelem riasztóval (a legtöbb modellben)
  • Exkluzív védelmi rendszerek, melyek egyéb fűnyírókban nem találhatóak

Robomow fűnyíró modellek

A Robomow robotfűnyíró család négy fő modellből áll. A kezelendő fűterület alapján dönthető el, hogy melyik modell a legideálisabb. (nm=négyzetméter)

RM 200 a belépő modell

Robomow 200 robot fűnyíró

RM 200 a belépő modell, amely nagyon kedvező áron vezeti be a vásárlókat az automatikus fűnyírók világába. Kisebb kerteknél ideális választás, maximum 250 nm területig.

  • ÚJ MODELL
  • Maximális ajánlott fűterület: 250 nm
  • Kompakt, egykéses rendszer.

RM510 dokkoló állomással

Robomow 400, 510 robot fűnyíró

A közepes kategóriát képviselik a családon belül, közepes méretű kertekben (500 nm-es fűterületig) használható automatikus fűnyíróként. Az RM 500-as automatikusan legurul a dokkoló egységről a beprogramozott időpontokban, lenyírja a füvet, visszatér a dokkoló állomásra újratöltésre, majd várakozik a következő programozott indulásig.

  • ÚJ MODELL
  • Maximális ajánlott fűterület: 500 nm (a fűterület típusától és állapotától függően).
  • Dokkoló állomással rendelkezik, heti program beállítható a teljes automatizáláshoz
  • Kompakt, egykéses rendszer.

RL 850

Robomow RL 850 robot fűnyíró

  • Maximális ajánlott fűterület: 1000 nm.
  • Nagy teherbírású, 3 késes mulcsozó rendszerrel rendelkezik.
  • Dokkoló állomás nélkül.

RL2000 dokkoló állomással

Robomow 2000 robot fűnyíró

RL2000 dokkoló egységgel a legfelső kategóriájú Robomow fűnyíró, bármilyen,akár 2000 nm területű fű automatikus nyírására használható. Egyszerűen be kell programozni a heti fűnyírások idejét, és a többi már az RL2000-es Robomow dolga... a teljes szezonban.

Az RL2000-es automatikusan legurul a dokkoló egységről a beprogramozott időpontokban, lenyírja a füvet, visszatér a dokkoló állomásra újratöltésre, majd várakozik a következő programozott indulásig.

  • Maximális ajánlott fűterület: 2000 nm (a fűterület típusától és állapotától függően).
  • Dokkoló Állomás és heti program, a teljes automatizáláshoz.
  • Nagy teherbírású 3 késes mulcsozó rendszer.

Hogyan működik?

A Robomow egy egyszeri telepítést igényel, amelyet a vásárló önmaga is könnyen elvégezhet. Egy közönséges, néhány méterenként apró cölöpökkel a földhöz rögzített elektromos vezetéket kell lefektetni a fűterület határával párhuzamosan. A kábel és a mini cölöpök a fűnyíró csomag részét képezik. A kábel egy elektromos jeladóhoz csatlakozik, az úgynevezett határoló kapcsolóhoz (szintén az alapcsomag része). A lefektetett kábelt a fű néhány héten belül benövi, ennek következtében észrevehetetlenné válik. A Robomow egy speciális érzékelő révén érzékeli, ha a kábel fölé ér, és ennek segítségével gondoskodik róla, hogy mindig a kábel által határolt területen belül maradjon.

A Robomow a fűnyírón található zöld "GO" gomb segítségével indítható be. Ezután a robotfűnyíró szisztematikusan egy sajátságos "Z" minta segítségével bejárja a területet, egy területet adott esetben többször is érintve annak érdekében, hogy a fű több irányból is tökéletesen le legyen vágva.

Az RM 400-as és RL2000-es modellel, valamint azok dokkoló egységével ez még egyszerűbb! Miután az egyszeri kábelfektetéssel elkészültünk, csak be kell programozni az RM 400-as vagy RL2000-es készüléket, hogy mely napokon nyírjon egy héten belül, és a teljes szezonra elfeledkezhetünk a fűnyírásról. A Robomow automatikusan elindul a dokkoló egységéből a megadott időpontban, és automatikusan visszatér, hogy feltöltse magát a következő beprogramozott fűnyírásra. A hetes program bármikor leállítható és módosítható. A Dokkoló egység egy beépített határoló kapcsolóval rendelkezik, amely automatikusan bekapcsolódik, amikor a Robomow elhagyja őt, illetve kikapcsolódik visszatértekor.

A Robomow RL modellek egy integrált manuális vezérlővel is fel vannak szerelve, amellyel manuálisan elirányítható egyik helyről a másikra (például, hogy ne kelljen megemelni, a saját "lábán" elvezethető ezzel bárhova). De így akár manuálisan vezérelt fűnyíróként is lehet használni, ha szükséges. A készülék tárolásakor a beépített akkumulátor feltöltődik a rákapcsolt töltőn keresztül. A feltöltési idő tipikusan 20-22 óra, vagyis a Robomow a következő napon ismételten elindítható. Tipikusan azonban az ügyfeleink ugyanannyiszor használják, mint a hagyományos fűnyírókat, hetente egyszer vagy kétszer...

Robomow fűnyíró

További információk a weboldalon: www.robotfunyiro.hu

Forgalmazza:

ICTS Hungary Kft.

Cím: 1119 Budapest, Petzvál József u. 52.

Telefon: +36 30 660 2051