Anikó saját blog oldalán részletesen bemutatja a közel két éve megépített hátsó teraszát. Igazán megdöbbentő ez előtte állapotról készült kép, hiszen mindenki szeretné látni, micsoda változáson tud keresztülmenni egy hátsó kert és terasz, ha van egy jó elképzelésünk. Látogassatok el a Place of My Taste oldalra, ahol még több fotót láthattok erről a gyönyörű és hívogató, profi grillkészülékkel felszerelt hátsó kertről. Az eredeti cikkben található egy link, ami nemcsak a végeredményt, hanem az építés egyes fázisait is bemutatja. 

A hátsó terasz étkezője saját erőből

A dobogóra elhelyezett kültéri étkező egyik leghangsúlyosabb látványelemei a makramék, amik Anikó saját alkotásai. Még a napernyőkre is jutott belőlük, de ettől lett bohém és vidám is egyben. 

Hátsó terasz kényelmes fabútorokkal és makramé dekorációval

Igazi karaktert a színes szőnyegek és a sok-sok kültéri növény egysége varázsolt a térbe, amiket a stylist a legváltozatosabb színű és formájú virágtartókban helyezett el. 

Grill az árnyas fák alatt

A fotók láttán bizonyára sokan döntenek úgy, hogy idén biztosan belevágnak egy teraszfelújításba, mert így tényleg magasabb szintre lehet emelni az együttlétek minőségét. Fotók: Lévai Anikó