A Southview Design egy minneapolisi hátsókert felújítására kapott megbízást, ahol a teraszt is a családi ház illetve a kert stílusához kellett igazítani. A terasz ellenálló kőburkolatot kapott, ami ellenáll az időjárásnak is. A lapok színei tökéletes szinkronban vannak a tetőzsindely szürkés és barnás színeivel. 

Kövezett terasz és étkezőgarnitúra

A járólapok kisebb mintája kijelöli az étkező és pihenő zónát és a fal és a terasz közötti növényágyás lehetőséget biztosít a háztulajdonosok számára néhány szezonális zöldség és fűszernövény beültetésére.

Fakerítés kertbe

Enyhén lejtős épített kert

A hátsó udvar cédrus fából készült sárgás védőkerítése elengedhetetlen ahhoz, hogy intim és nyugalmaz területet alakítsunk kis. Ez elsősorban a bejáró, a szomszéd udvarára illetve autóira való rálátást akadályozza. A háztulajdonosoknak tetszett a rács a régi kerítésen, így azt megtartották, mert így karakteresebb és magasabb is lehet.  

Csobogó és kavicsok

A fűnyírással itt nem kell túl sok időt tölteni, de nagyon kellemes a zöld pázsit akkor, ha az érkező unokákkal kell itt sétálni. A kert érdekességes a egy csobogó. Több vastag átfúrt kőszelet tetején jelenik meg a tiszta víz és csorog végig a köveken és a nagy szürkéskék kavicsokon. 

Díjnyertes kiskert Minneapolis