Rattan Áruház kerti bútor

"A Rattan Áruház a 2018-as évben is odaadással, a vásárlói igényeknek megfelelő vásárlási élménnyel fogja kiszolgálni ügyfeleit." - tudtuk meg a rattanaruhaz.hu ügyvezetőjétől Hórász Gergelytől. "Idei termékpalettánk a korábbi évekhez hasonlóan bővítésre került. 2018-ban számos a magyar vásárlóközönség számára eddig csak külföldi felületeken bemutatott kerti bútor újdonságot vezettünk be kínálatunkba. A XIX. kerület Üllői 241. szám alatt található bemutatótermünkben továbbra is bejelentkezést követően várjuk érdeklődőinket."

Érdekesség, hogy a rattanaruhaz.hu csapata a Gardenexpo kiállításon a Garden Life brand-je alatt lesz megtalálható A Garden Life idei első bemutatkozója a szezon nyitó Gardenexpo 49-es standján lesz, ahol első kézből informálódhatnak vásárlóink. A Garden Life-ról következő cikkünkben olvashatsz.)

"2018-as kerti bútor kollekciónk esetében először a prémium minőségű fonott bútorokat gyártó OLTRE bútorcsaládot emelném ki. Az OLTRE termékek teszik ki termékpalettánk jelentős részét. Szeretünk az OLTRE bútorokkal dolgozni és a vásárlóink is nagyon kedvelik. A céggel már 3. éve tartó sikeres együttműködést tudhatunk magunkénak, mondhatni ők a zászlós hajója a Rattan Áruháznak. 2016-óta, mint kizárólagos partner képviselet működünk a kelet-európai piacon."

Az OLTRE bútoroknál megtalálható az általános népszerűségnek örvendő barna laposfonat. Ez a Modern és a tavalyi évben már egyre nagyobb slágernek számító természetes hatású Royal, azaz hengerfonatos kollekciók barna, homok, szürke és fehér kerti bútor színvariációkban érhető el. Az idei évtől bemutatkozik az Oltre alumínium vázas Zumm kollekciója. Kiváló ár-érték arányú kerti bútor, mely minőségben és designban is abszolút a luxus kategóriába illő elemekkel debütál. A Zumm alumínium kerti bútor kollekcióba tartozik például a Lugo Stone alumínium vázas garnitúra elegáns teakfa betétekkel kombinálva, valamint a garnitúrához illő luxus kerti étkező család az Alicante Stone & Teak székek az Ovideo Stone asztallal.

További ínyencségnek számít az exluzív kültéri égéstereket gyártó holland Happy Cocooning termékek és az osztrák The Flame biokandalló és etanol kandallók káprázatos változatai. Íme néhány kép ízelítőként a rattanaruhaz.hu 2018-as kínálatából.

Lugo Stone alumínium vázas garnitúra

Lugo Stone kerti bútor

Lugo Stone kerti bútor teraszra

Alicante Stone & Teak székek és az Ovideo Stone asztal

Alicante alumínium kerti bútor

Rattan Áruház logo

Ügyfélszolgálat: +36-20-222-97-25
(Hétfő-Szombat: 8:00-18:00)

www.rattanaruhaz.hu

E-mail: info@rattanaruhaz.hu

Rattan bútor bemutatóterem előzetes bejelentkezés alapján:

1191 Budapest Üllői út 241.

2092 Budakeszi, Présház u. 5. Inku-Projekt Irodaház

3531 Miskolc, Győri kapu 24/B.