Venezia rattan kerti bútor

Válogatás a Rattan Kerti Bútor Áruház nyári újdonságaiból!

A rattan kerti bútor, alumínium kerti bútor, a teakfa kerti bútor és az innovatív, új irányzatokat képviselő kárpitos kerti bútor kollekciónk összeállításánál a minél szélesebb körű vásárlói elégedettség elérése volt a cél. Kerti bútor és kerti kiegészítőket bemutató termékpalettánk élvezetes böngészést kínál mindenkinek, aki szeretné kicsit még otthonosabbá, látványosabbá tenni környezetét, legyen az a luxus kerti bútor kategória egy szemet gyönyörködtető modern alumínium kerti bútor darabja vagy a piacon egyedülálló prémium rattan ülőgarnitúra. Találja meg álmai rattan étkező garnitúra, rattan ülőgarnitúra, rattan napozóágy, alumínium kerti bútor esetleg a legmodernebb kárpitozott kerti bútor összeállítását a Rattan Kerti Bútor Áruház kínálatában és kívánjuk, hogy élvezze közösen szeretteivel annak minden pillanatát.

A Vásárlói elégedettség kiemelkedően fontos számunkra. A gyors és segítőkész ügyfélszolgálati munkánkon túl, a Rattan Kerti Bútor Áruházban forgalmazott kerti bútor termékek magas minősége bármely kategóriában garantált. Kiemelkedő ügyfélbarát garanciális feltételeket biztosítunk minden megvásárolt rattan kerti bútor, rattan ülőgarnitúra, rattan étkező vagy prémium kategóriás luxus kerti bútorra. Büszkék vagyunk az évek óta növekvő elégedett vásárlóink körére.

Venezia

Az íves forma kedvelőinek a legjobb választás a prémium minőségű Venezia Rattan kerti bútor. Exkluzív Royal típusú hengeres polyrattan fonata elegáns hatást kölcsönöz az ülőgarnitúrának minden környezetben. Választható 4 féle színárnyalatban, hogy teljes legyen az összhang más berendezési tárgyakkal is.

Venezia polyrattan kerti bútor

Rondo

Rondo Royal 130+ Amanda 6 személyes Rattan Étkező Garnitúra. Rondo 130 Rattan Asztal: elegáns Royal hengeres fonattal 4 színben Amanda székekkel. Henger fonat, alumínium váz, edzett üveg.  Asztal méret: 130 x 74 cm.

Rondo 6 személyes étkező kerti bútor

Madeira

Kerti bútoraink műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készülnek. A műrattan más néven polyrattan megjelenésében hasonlít a természetes rattan szálakra, de több jelentős előnnyel rendelkezik. A műanyag alapanyagnak köszönhetően teljesen vízálló, fagyálló és UV álló. Színét több év múlva is eredeti állapotában megtartja. Karbantartása és tisztítása különösen egyszerű: elegendő nedves ruhával letörölni vagy vízsugárral lemosni, és sok éven keresztül fogja szolgálni kényelmét és díszíteni teraszát. Minden garnitúránkhoz egyedileg tud párnahuzatot választani antracit, krém fehér, rubin vörös, és barna színekben. A párnahuzatok egyszerűen lecipzározhatóak és cserélhetőek vagy moshatóak 30°C-os vízben, majd újra felhúzhatóak.

Madeira műrattan kerti garnitúra

Milano

Milano 7 személyes Rattan Sarokgarnitúra. Extra erős Royal hengeres fonata exkluzív megjelenést kölcsönöz bármilyen kertnek, terasznak. 4 színben választható. A Milano rattan ülőgarnitúra család egyedülálló 18-20 cm-es szivacsa különösen kényelmessé teszi a Milano rattan ülőgarnitúrát. Elemei külön-külön is megvásárolhatóak, így számos változatát használhatjuk később pedig akár könnyen bővíthetjük is.

Milano sarokkanapé teraszra

Rapallo

Rapallo Royal 6 személyes rattan étkező garnitúra lapos fonattal, hozzá illő elegáns Leonardo rattan székekkel. Igazi prémium kategóriás polyrattan étkező garnitúra, melynek Royal hengeres fonata 4 színben választható. Exkluzív megjelenés teljes harmónia minden környezetben.

Rapallo Royal 6 személyes rattan étkező garnitúra lapos fonattal

Stavanger

Stavanger 6 személyes Rattan Étkező Garnitúra. Kerti bútoraink műrattan fonatból, egyedi, kézi szövéssel készülnek.

Stavanger étkező garnitúra

Pella

A Pella Kárpitos Kerti Bútor egy moduláris luxus kerti bútor. Koordinált keveréke az európai tervezők munkájának és az amerikai technológiának. Így jött létre ez a csodás egyedülálló, innovatív, elegáns szett – a luxus leginkább itt észrevehető. Elemeit burmai teakfa és alumínium váz alkotja. A kültéri kanapék kizárólag Sunbrella kárpit anyagokkal készült, így ideális kültéri környezethez.

Pella kültéri kanapé

Block Lounge

A Block Lounge 5 személyes alumínium ülőgarnitúra kapható fehér vagy fekete láva alumínium kerettel és szürkés újrafeldolgozott teakfa asztallappal is. A Block Lounge alumínium ülőgarnitúrában az alacsony és mégis nagyon kényelmes ülőhelyek segítségével élvezni tudja az ülés minden pillanatát.

Block lounge kültéri garnitúra Rattanaruhaz.hu

Hawaii

Exkluzív étkezőgarnitúra 6 személyes. Legújabb és legmodernebb kültéri bútoraink mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket.

Hawaii kerti modern étkező

Barcelona

Barcelona Zumm Alumínium Kerti Bútor. Rendelhető szürke színben jobbos vagy balos összeállításban is. Egyedi formái kitűnnek a többi kerti alumínium bútorok közül. A ZUMM kollekció ezen darabja a legigényesebb vásárlók számára készül.  A bútor könnyű, ezért mozgatása egyszerű. A precíz és minőségi munkának köszönhetően a bútor összehegesztésének nyomai szinte észrevehetetlenek. 

Barcelona alumínium kerti bútor

Nevada

Nevada+Primavera Alumínium Étkező Garnitúra. Nevada Teakfa asztal és 8 db Primavera alumínium szék. A robusztus teakfa asztallap és az elegáns alumínium váz a Nevada asztalt exkluzív megjelenésűvé varázsolja
Az asztallap anyaga újrahasznosított teakfa, melynek megdöbbentő vastagsága 8 cm.

Tekfa asztal alumínium szék

Samui

6 személyes kerti étkező garnitúra. A bútor vázszerkezete alumínium, amely garantálj a rozsdamentességet és biztosítja a könnyű mozgathatóságot és stabilitást. A vázszerkezet felületkezelése az AKZO termékével készült, porszórásos technikával sötétbarna színben. Phifertex ® szövetek A Phifertex bútorszövetből készült modern kültéri bútorok mind kényelem, mind dizájn szempontjából tükrözik a legújabb nemzetközi divattrendeket. A Phifertex szöveteiből készült bútorok megfelelnek a legmagasabb igényeknek is, szövetei mind a klasszikus, mind a modern, fiatalos ízlést kielégítik. Phifertex anyagok kiválóak használhatók szabadtérben, jól bírják a szélsőséges időjárási viszonyokat, ellenállnak mind a nap, UV-fény, hő, csapadék és a fagy károsító hatásainak.

Samui étkező garnitúra / Phifertex

Rodos

Kárpitos kerti bútor ülőgarnitúra high-end külső kanapé egy gyöngyszem a luxus kerti bútorok között A teljes bútor moduláris. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen bármilyen térben, legyen napsütötte terasz, tengerre vagy kertre tető egy felhőkarcoló egy előkelő étteremben.

Puha design kerti kanapé

Timber

Timber Lounge Full Mouse Grey Alumínium Sarokgarnitúra Juwel 3 állásos kis asztallal. A Timber Lounge 3 különböző színű kerettel kapható: egérszürke, fehér és láva. Válasszon sokféle párnáinkból, melyek jól illenek majd az ön által összeállított garnitúrához. Az elemek széles választéka lehetővé teszi, hogy számtalan variációt állíthasson össze.

Timber kerti garnitúra

Cocoon

Pihenje ki a fárasztó hétköznapokat egy csodaszép Cocoon függőszékben. Látványos modern kialakítású 1 személyes rattan függőszék, mely a tökéletes kényelmen túl, különleges látványával emeli kertjének színvonalát. Választható színek: barna melír, barna, fehér, homok és szürke. Szerkezete acélból készült. Külső borítás kiváló minőségű poliuretán. Párnahuzat impregnált poliészter. Méret: 105x105x192 cm.

Cocoon függőszék

Malaga

Malaga ZUMM Alumínium Függőszék. Rendeljen kertjébe egy igazi időjárás álló alumínium vázas kerti függőszéket. Garantáltan a családtagok kedvenc bútordarabja.

Malaga függőszék, alumínium vázas

Prémium kerti bútor 

www.premiumkertibutor.hu

Budapesten: 1036 Budapest, Bécsi út 77-79.

Miskolcon: 3526 Miskolc, József A.u. 88.

Telefon: +36 70 420 2474 vagy +36 70 420 2574