Luxus kerti bútor Cane line

A Garden Life Outdoor Living által forgalmazott Cane-Line brand és a mögötte rejlő érték, szaktudás, érzelem, kreativitás a neves tervezők által megalkotott termékekben kel életre.   

A Cane-Line, a luxus outdoor brand egy dán tervező cég, amely 30 éves tapasztalattal rendelkezik a funkcionális és különlegesen kényelmes bútorok tervezésében és gyártásában. A Cane-line filozófiájának középpontjában a  kényelmessé tehető élet lehetősége áll. Legyen az a világ bármely pontja a Cane-Line küldetése ugyanaz: Kényelmesebbé tenni a mindennapi életet, és hozzáadott értéket adni az élethez és a kikapcsolódáshoz. Egy magasabb szintre emelve azt. Az egyes kerti bútor modellek fejlesztésekor elsősorban a minőségre, az innovatív technológiákra összpontosítanak annak érdekében, hogy bútoraik a lehető legnagyobb gondossággal készüljenek. Egyszerre figyelve a természeti környezetre és az emberek well-being szempontjaira. 

Étkező kültéri konyhához

A Cane-Line kültéri kollekcióit úgy tervezték, hogy minden szempontból megfeleljenek a zavartalan, szabadban történő felhasználásához. Ennek köszönhetően a legváltozatosabb időjárásnak is ellenálló bútorok maximális kényelmet és minimális karbantartást biztosítanak. A fejlesztések középpontjában új anyagok kiválasztása és alkalmazása is áll, amik mind a kényelem fokozására szegődnek. A kényelem azt jelenti, hogy mennyire érezzük magunkat komfortosan ülő-, vagy fekvő helyzetben a bútorokon. A  QuickDry&Airflow rendszerű anyagok ebben nyújtanak jelentős segítséget. A masszív vázszerkezetek, a fonott kivitelű támlák, illetve az UV sugárzásnak is ellenálló szövetek, a gyorsan száradó párnák garantálják a tartósságot. 

Ismerjen meg néhány Cane-Line modellt, ami inspiráló lehet az otthoni kültéri életterek kialakításában: 

Cane-Line Conic:

A Conic lounge kollekció olyan bútorokból áll, amelyeket úgy fejlesztettek ki, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék  a kültéri használatot. A funkción túl esztétikai élményt is nyújtó szett ez, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy a a családdal és a barátokkal töltsünk el egy hosszabb estét. A Conic olyan ellenálló szövetekkel kaphatók, melyek mindegyik praktikus QuickDry & Airflow impregnált felületkezelést kapott. A jellegzetes fonott háttámlák modern megjelenés kölcsönöznek a bútornak. Segítségével nappali hangulatot varázsolhatunk kültéren is. Ezáltal egy olyan társalgó zóna alakul ki, amely a beltéri bútorok kellemes hangulatát nyújtva minimális karbantartási igény mellett. 

Dán kerti bútor

Fonott hátfalú kerti bútor

Lounge kerti bútor Cane line

Conic szürke kerti bútor

Lerakó felület kerti kanapén

Luxus kerti bútor medence mellé

Cane Line Conic luxus bútor

Cane-Line Peacock:

Elegáns, meleg megjelenés. tartós anyagok, nedvességálló és UV álló szövet, hosszú élettartam. Ezek a fő jellemzői a változatos bútorformákkal kapható Peacock bútorokat. A formák kigondolói a Foersom & Hiort-Lorenzen MDD dizájner páros volt. A fonott keret és a párna szövete az anyag és színek különbözősége miatt nagyon egyedi és eredeti megjelenést kölcsönöz ezeknek a bútoroknak. Az öblös kialakítás szinte vonzza a szemlélődőt, garantáltan pihentető ez a kialakítás. A Cane-line SoftRope anyag ideális kültéri használatra bármilyen éghajlaton, mivel teljesen vízálló és UV-álló.

Cane Line dán design bútor

Garden life kültéri konyha

Cane Line Peacock ülőgarnitúra kerti

Cane Line Peacock lounge fotelek

Cane Line kerti étkező

Cane Line teraszbútor

Íves háttámlájú kerti bútor

Modern napozóágyak

Kétszemélyes napozóágyak

Peacock bárszék és bárasztal

Cane Line fotelek

Cane Line étkezőasztalok

Cane Line veranda étkezőasztalok

Tetőterasz bútorok

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését és hamarosan Ön is kedvet kap majd egy Cane-Line kerti bútor kipróbálásához és a széles választék áttekintéséhez. Ismerje meg a Cane Line kollekciót a Garden Life Outdoor Living bemutatótermeiben, ahol előzetes időpont egyeztetést követően várjuk szeretettel. 

Garden Life - Brustor bemutatóterem Óbuda

1036 Budapest Bécsi út 77-79 ( A Kolosy tér közelében )
Sollis Pergola Park 8624 Balatonszárszó, Szemesi u. 13.

www.gardenlifeoutdoor.hu

Garden life logo