E három tulajdonság együttállásakor magasabb árkategóriára számíthatunk, de meg az itt vásárolható darabok tényleg szemet gyönyörködtetőek. Lakberendezési portál lévén elsősorban a babaszoba fő berendezési darabjaira a bababútorokra fókuszálunk. Bármilyen is az elképzelésünk a leendő babaszobáról a Bababoo-nál mindenféle stílust megtalálunk legyen ez klasszikus, rusztikus, retró, vagy letisztult vonalvezetésű. Weboldalukon minden ár, és a bútorok mellett sokféle kiegészítő megtalálható. A webshop elérhetősége a cikk végén.

Alondra bababútor

Alondra kék fehér bababútor

Alondra narancs fehér bababútor

Alondra fehér bababútor

Alondra lila fehér bababútor

Kidsmill bababútor

Kidsmill holland bababútor

Kidsmill barna bababútor

Kidsmill fehér bababútor

Kidsmill romantikus bababútor

Kidsmill kiságy és komód

Kidsmill fehér bababútor

Kidsmill rusztikus bababútor

Leander bababútor

Leander átalakítható babaágy

Magas minőség, négyféleképpen szerelhető össze, a baba növekedésével állítható magasság és hossz, babaágy 70x 120cm, junior ággyá alakítható, így a mérete: 70x 150cm, tartozék matrac mindkét mérethez, hypoallergén matrac, 60 fokon mosható.

Mamama logo
Mamama bababútor

Mamama modern bútor

Üzletünk Budapesten, a Petőfi híd pesti hídfőjénél, a Gizella házban található: 1095 Budapest, Ipar utca 2/b. A legegyszerűbben a Soroksári út felől közelíthető meg, a CIB banknál befordulni, és a második ház a bal oldalon. Figyelem! A 2/A számnak van "B" lépcsőháza, ami zavaró lehet.

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10-18 óráig, Szombaton 10-14 óráig

Telefon: (1) 210-24-77, (70) 423-23-23

www.bababoo.hu

Bababoo